FynBus lyver


FynBus lyver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent brev til FynBus

Af Johnny Hansen, Engdraget 10, Gislev

n Da jeg i dag skulle med bussen (rute 121) hjem fra arbejde, som jeg plejer kl. 15.53 fra Svendborg (Odensevej/Grønnemosevej):

Kl. 15.42 står jeg ved stoppestedet, jeg kigger altid hvad klokken er, når jeg ankommer til stoppestedet. Der har over det sidste år været store problemer med forsinkelser, men det ved I jo. Så derfor er det blevet en vane.

Kl. 16.02 ser jeg bussen (rute 121) kører forbi ude på Rute 9. Chaufføren har glemt og køre af sidste opkørsel og ind omkring Odensevej/Grønnemosevej.

- Jeg ringer med det samme til jer, kommer også igennem med det samme.

- En venlig sjæl beder mig hænge på, mens han ringer til chaufføren. Efter nogen tid er han tilbage i telefon. Han har snakket med chaufføren, som påstår han kører med kun fem minutters forsinkelse, og at han har været ind forbi Odensevej. Det er en lodret løgn.

En ting er forsinkelser og chaufførmangel. Men at lyve mig ret op i ansigtet, det er for meget.

Nu har man gennem det sidste stykke tid, på den første afgang om morgen, nærmest været tourguide fordi jeres chauffører ikke har vidst, om turen gik over Kirkeby, lige ud af Rute 9 eller på motorvejen det sidste stykke ind til Svendborg.

Men det er måske takken for at have haft tålmodighed med hele Fynbus-møllen.

Nu har jeg været kunde gennem de sidste fire år, og så får man sådan behandling. Det finder jeg mig ikke i. Jeg skal meget gerne fortælle min version igen, hvis det er nødvendigt.

Jeg forventer at høre fra jer.

FynBus lyver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce