Fremtiden kalder


Fremtiden kalder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sygehus

Sygehusstrukturen er til debat som opfølgning på den hastige udvikling i lægevidenskaben og den nødvendige specialisering. Det der skal besluttes er, hvordan sygehussektoren skal se ud om nogle år. Helt naturligt melder spørgsmålet sig - hvordan med Svendborg Sygehus i fremtiden - og det er fuldt forståeligt, at der hos mange vil være en vis bekymring for, hvordan tingene nu skal indrettes. Jeg tror på og arbejder for, at en meget stor del af de behandlinger, der i dag foregår på Svendborg Sygehus, også vil kunne foregå der i fremtiden. Der er stort fokus på skadebehandlingerne og forskellige vurderinger peger på, at 75-80 pct., og nogle siger op til 90 pct. af behandlingerne fortsat vil kunne foregå på Svendborg Sygehus, således at man ikke skal til Odense med alt. I den netop vedtagne finanslov har VK-regeringen i samarbejde med Dansk Folkeparti sikret, at der er sat penge af til investeringer, således at nærheden og trygheden styrkes. En del af disse penge vil jeg arbejde for kommer Sydfyn og øerne til gode, således at man fortsat kan få behandlet de knap så komplicerede skader på Svendborg Sygehus. Vigtigt er det naturligvis at sikre, at alle kan få den bedst tænkelige behandling i enhver situation og udnytte de nye landvindinger i sygehusbehandlingen, herunder de komplicerede behandlinger. For at opnå det skal topspecialerne prioriteres.

Opbakning til et helt nyt superhospital på Fyn placeret ved universitetet syd for Odense vil sikre, at alle på Fyn og øerne kan få fremtidens optimale og nye behandlinger.

Der vil helt naturligt gå nogle år med byggeriet af det nye supersygehus og sikring af

ambulanceberedskab som fremskudte skadestuer, således at behandlingen starter på skadestedet. Når dette perspektiv og de nye muligheder bliver tydelige og synlige, vil trygheden og nærheden kunne gå hånd i hånd med fremtidens nye udfordringer, og en god balance mellem Svendborg og Odense sikres, til gavn for alle på Sydfyn og øerne.

Fremtiden kalder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce