Forklædt nazisme?


Forklædt nazisme?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Provokation

TV-avisen 13. febr.: »Jøderne i Danmark forulempes mere end nogensinde«!

Det er der vist ingen tvivl om, men de er nu selv ude om det. De kan jo bare lade være med at gå med kalot og Davidsstjerne og på den måde provokere - ligesom muslimerne/araberne kan lade være med at gå med religiøs og provokerende påklædning!

Jøderne kan i øvrigt takke brødrene Bent og Arne Melchior og hele den jødiske lobby for tilstanden. Om nogen har de arbejdet for og på at omdanne Danmark til et »arabisk kludetæppe«! Når det er sagt, skal de homogene danskere ikke overse, at muslimerne lige siden Hitlers magtovertagelse i 1933 bekendte sig til nazismen og så i Hitler nærmest en ny Muhammed! Hitler udryddede jøder! Stormuftigen af Jerusalem hyldede Hitler og blev inviteret til Tyskland. Hitlers bog Mein Kampf, hvori han skrev »nødvendigheden af

sværdet og blodet som drivkraft« blev oversat til arabisk, og i dag produceres den arabiske udgave i milliontal! Kan sammenlignes med Maos »Den lille røde«! Hvorfor råbte arabere og muslimer i skøn forening med venstrefløjen den 10. januar i de københavnske gader: »Ned med USA; Ned ed demokratiet; Israel skal udslettes« osv - nøjagtig som nazisterne brølede for 75 år siden? Bemærk også, at SFs formand Villy Søvndal bekender sig til disse skrigende masser og hylder terrorgruppen PFLP - SF sendte kondolencen: »Vores dybeste sorg over tabet af den gode revolutionære kammerat« - ved massemorder og marxist/Leninist Georg Habbas død! Når Villy Søvndal siger: »Hold kæft« til imanerne i Danmark, er det, fordi han er en opportunist og folkeforfører og gør alt for at nå sit højeste mål: En ministerbil - gerne i millionklassen!

Forklædt nazisme?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce