Fogh på charme- offensiv


Fogh på charme- offensiv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klimaændringer

Til december i år skal vi have et nyt stort klimatopmøde og denne gang her i København.Der gøres en masse for at få et så fint og ambitiøst resultat som muligt, så Danmark kan komme på alles læber i fremtiden.

Topmødet skal være en opfølgning på Kyotoaftalen fra december 1997, hvor man blandt andet aftalte grænser for udledning af CO2, som globalt skulle reduceres med 5,2 procent i forhold til 1990-niveau frem til 2012. Fordelingen gjorde, at EU samlet skulle reducere med otte procent.

Nu viser en uafhængig undersøgelse af den danske regerings insats, at det står rent galt til! Danmark vil nemlig komme til at udlede 35 mio. tons CO2 mere end den indgåede aftale frem til 2012 foreskriver. Danmarks CO2 udledning er nu steget for tredje år i træk ? efter 13 års uafbrudt fald.

Jeg ved ikke om det er denne undersøgelse, der gør, at statsministeren nu skal på rundtur til England og Tyskland for at tale klima. Et eller andet må der jo gøres for at kunne blive betragtet som troværdig ved fremtidige globale aftaler; men det skal jo nok ende med, at den globale økonomiske afmatning i sidste ende vil få skylden.

Regeringen kan altså bare ikke sørge for en omfattende privatisering med betydelige fortjenester til de private virksomhedsejere som en selvfølge og samtidig tvinge den samme vælgerkreds til for egen regning at agere globalt miljømæssigt forsvarligt. Regeringen hylder princippet om kun at se ud over sin egen næsetip, hvis der er penge i det!

Fogh på charme- offensiv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce