Faldet fra magtens tinder


Faldet fra magtens tinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politik

Selvfølgelig er klimaminister Connie Hedegaard langt mere sympatisk end venstremanden Hans Christian Schmidt, der var miljøminister i de glade Lomborg-dage, da »drivhuseffekt« var noget indenfor gartneridrift, og »miljø« drejede sig om, at svinebaronerne skulle have det godt. Klimaændringerne gøres til primært et spørgsmål om tekniske løsninger, som vort kære erhvervsliv næsten automatisk vil bringe ? og noget vi ligefrem kan tjene penge på. Men hun tror tilsyneladende på det, hun siger. Derimod har jeg ikke tillid til, at Anders Fogh Rasmussen pludselig er blevet »grøn«, det virker nærmest som om han tager bestik efter vindretningen, og hvem der nu er blevet præsident i USA.

Jeg har før taget fejl: I forbindelse med sidste valg havde jeg regnet med, at det ville blive et problem for den nuværende regering, at den havde haft et noget afslappet forhold til sandheden, da den skulle forklare begrundelsen for Danmarks deltagelse i krigen i Irak ? der var hverken masseødelæggelsesvåben eller fede kontrakter til dansk erhvervsliv. Ligeledes havde jeg ment, at det også måtte blive et problem for den, at den ene minister efter den anden havde gjort sig uheldigt bemærket: i omgangen med EU-tilskud, vedrørende ministeriernes og ministrenes private dispositioner mv. ? siden hen har der været sager om bilagsrod og misbrug af brugen af ministerbil. Jeg havde forregnet mig, normerne flyttede sig, og man kunne blot konstatere en voldsom slitage på demokratiet - og danskerne kunne fortsætte rundt i manegen.

At det er gået, som det er, må man laste de, som sammensatte det nuværende folketing og lod sig købe af den smagløse »forbrugsfest«. Nu er den slut, og jeg tror ? og håber, at regeringens fald fra magtens tinder bliver så meget desto mere voldsomt Connie Hedegaard eller ej.

Faldet fra magtens tinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce