Fakta i sygehusdebatten


Fakta i sygehusdebatten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg Sygehus

Heldigvis har mange ytret sig i debatten om bevarelsen af Svendborg sygehus. Mange har sendt kort, og mange har underskrevet lister for bevarelsen af sygehuset. En vidende person, som kender sygehusvæsenet indefra og i mange år har kæmpet for bevarelse af de små sygehuse, Bodil Lund, Rudkøbing, skriver i Fyns Amts Avis, at DF bestemmer.

I Dansk Folkeparti har vi ikke 90 mandater. Men indrømmet, vi har stor indflydelse.

Jeg kan citere TV2-journalisten Kåre R. Schou som for fire uger udtalte til TV2 News: »Danmarks officielle statsminister hedder Anders Fogh Rasmussen, Danmarks reelle statsminister hedder Kristian Thulesen Dahl«. Men til fakta:

Et nyvalgt folketingsmedlem fra Dansk Folkeparti får en forsidehistorie ved at komme med nogle udtalelser om Sygehus Svendborg. Udtalelser, jeg som formand på Langeland ikke er enig i. Det demokratisk valgte regionsråd har med stort flertal bestemt, at der fortsat skal være akutfunktion i Svendborg. Nogle »såkaldte« eksperter er med deres lommeregner kommet til et andet resultat. De kender åbenbart ikke Sydfyn og øerne. Intet er vedtaget i Folketinget. Venstres nye »håb«, Erling Bonnesen, kæmper hårdt for døgnbemandede lægehuse, således at Svendborg Sygehus på sigt kan nedlægges. Han sværger til den gamle liberale tankegang »hvad falde som ikke kan stå«, gælder det også for mennesker? Han og andre glemmer en ting. Privatpraktiserende læger er selvstændige erhvervsdrivende, hvem siger, de vil indgå i et døgnberedskab. I yderområderne, blandt andet på Langeland, er det svært at skaffe praktiserende læger. Det vil blive endnu sværere, hvis de skal tvinges til et døgnberedskab. Dansk Folkeparti på Langeland kæmper for bevarelse af Svendborg Sygehus og gør vores indflydelse gældende, hvor vi kan.

For god ordens skyld har både min kone Elisa og jeg skrevet under på protestskrivelser og indsendt postkort til Folketinget.

Fakta i sygehusdebatten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce