Et løft


Et løft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjælpepakker

Når vi nu dagligt læser om bankkriser og nedgang i beskæftigelsen inden for alle grene af det danske samfund, så må jeg sige, det undrer mig, at der bliver udstedt milliarder af hjælpekroner til en bankverden, hvor der er blevet satset over evne med kundernes penge.

Disse banker har benyttet sig af den tillid, som kunderne har haft til banksystemet, og mange af de unge rådgivere, der sidder og rådgiver, har kun troet at det kunne gå fremad.

Kan vi også forvente, at der kommer en hjælpepakke til at sætte gang i vedligeholdelse af de mange nedslidte skoler og offentlige bygninger, der forfalder i store dele af landet. Det vil kunne gavne alle de håndværksmestre og byggefirmaer der nu må sende deres medarbejdere hjem eller på fordeling.

Vi skal huske, at det er de unge, der i øjeblikket er elever i disse skoler, der gerne skal blive så dygtige, at de kan få vores samfund på rette kurs igen, og det ville give hele det danske samfund et stort løft, hvis vi kunne gøre forholdene så gode at børn og unge fik de optimale betingelser i vores skoler.

Et løft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce