Erantis og vintergakker


Erantis og vintergakker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikke et ord om sygehuset - og dog. For selvfølgelig skal vi bibeholde akutfunktionen på Svendborg Sygehus. Selvfølgelig skal der bygges et nyt supersygehus i Odense - det ene udelukker vel ikke det andet?

Ti år er den frist der tilsyneladende ellers er sat til lukning af føromtalte funktion.

Der kan ske meget inden da. Eksempelvis er det ikke sikkert at ministeren er minister om 10 år, måske er der en helt anden politisk sammensætning!

Så vi skal bare være på vagt - også til den tid.

Næ - det der er interessant i forløbet omkring sygehuset er udtalelserne fra Danmarks mest liberale parti (siger de selv) Venstre.

Forårsaget af Erling Bonnesens (E.B.) udmelding dristede et medlem fra samme parti sig til at stille spørgsmål om sammes dømmekraft og enighed med baglandet.

Humlen er imidlertid at dette ikke er tilladt i Venstre, idet vi senere kunne læse at en ledende venstremand mente, at dette skulle ordnes uden offentlighedens kendskab. Jeg undres - er det liberalisme at give mundkurv på - men det fortsætter - læs blot avisen. Det er de rene røverhistorier.

Selv mener jeg, at E.B. nærmest har begået politisk selvmord, der kan vist ikke hentes mange stemmer i det fynske.

Her ud over er jeg da imponeret over at 60.000 stemmer plus 20.000 do. giver et minus på 40.000!

Man skal da vist være mere end et matematisk geni for at få dette regne stykke til at gå op - eller måske landspolitiker.

Ikke flere ord om den sag.

Erantis og vintergækker står i fuldt flor ? stavefejlen i overskriften må bestemt være et udslag af frustrationer skabt af de føromtalte udmel-dinger - men pyt - vi lader den stå.

Fuglene synger allerede og det er blevet lysere uden for, der er ingen tvivl om at foråret venter forude.

Aktiviteterne er også stigende.

Trods arbejdsløshed og alskens ulykker er der stadig nogle der kæmper for at give gode oplevelser og glæde. Selv har jeg lige, med familien, været til en super god aften på Ærø Højskole.

Eleverne havde (næsten alene) lavet en super tre retters menu. Aftenen fortsatte med en "minikoncert" ? to mand ? Bo Stief på bas og Krister Jonsson på guitar - to karle i perfekt sammenspil - en fornøjelse at høre på.

Kort sag,t der er håb forude.

Vi drog oplivede og tilfredse hjem efter en god oplevelse. Jeg tror der venter flere ? så på med vanten - støt op - enten som igangsætter eller som gæst.

Så bliver det lige som lidt lysere!

Erantis og vintergakker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce