Det går den forkerte vej


Det går den forkerte vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svar til Duvander og Nedergaard

Svar til Duvander og Nedergaard ad FAA 06.12.08.

Det sete afhænger af øjnene, der ser, Duvander!

Du syntes, at Preben Hansens læserbrev var godt, mens både jeg og de mange, som har ringet til mig, syntes, at det var en værre omgang pløk og frustration!

Nogle sagde: »Manden holdt en tale, men sagde slet ingenting«!

Det samme med dig! Du bruger ordet Frelser flere gange. Det bliver det ikke bedre af, men det er korrekt, at havde de røde lejesvende ikke haft magten fra 60?erne, hvor det hele gik galt - startende med Danmarks hidtil dårligste statsminister Anker Jørgensen, så havde vi haft et helt andet og bedre Danmark end tilfældet er. Det var det jeg sagde og kæmpede for.

Du kan også se, det bare går den forkerte vej, men din politiske tomgang tillader dig ikke erkende det og f.eks. give mig ret. Dig om det! Jeg kan forstå, at du er lun på mine lange støvler, som trofast har fulgt mig siden 1960 fra min tid i færdselspolitet, men du får dem ikke. Det har de set for meget til!

Og Paul Nedergaard. Det er altid så trist at debatterere med uvidende mennesker. Når du ikke har hørt dét eller ved dét, så må det altså være forkert, skriver du! Sikke dog et argument!

Min broder var nogle år i Afrika i 50?ene og igen i 80?erne. Det var ikke småting, han kunne fortælle. Hans søn Jan har for Jyllands-Posten filmet grusomheder, der langt overgår din fatteevne. Du burde følge lidt mere med!

Men lad mig dog lede dig lidt på vej. I alle kultursamfund fra Grønland over Indianerland til Afrika og f.eks. Kina har man sorteret børn fra. Tænk også på Indien og Pakistan! I Danmark før kristenheden fandtes Slegfredbørn - født af en frille (elskerinde) - og disse børn passede ikke ind i bofællesskabet, hvorfor de blev sat ud. Man kunne således ikke blive kristen, før man lovede at holde op med det! Altså en helt almindelig del af hverdagen!

Så var der i Danmark i middelalderen »skiftinge« eller horeunger og trollebørn (et sært, grimt og troldagtigt barn) - som i mange tilfælde var herremandens overgreb på malkepigen. Det klarede man ved at sætte barnet ud i skoven.

Og tænker du dig bare en lille smule om, Nedergaard, så er det vist sådan i dagens Danmark, at en scanning afgør, om et barn skal leve eller ej - ja, om et kommende barn skal være en pige eller dreng - ik!

Nedergaard - lov mig at være bedre klædt på næste gang!

Det går den forkerte vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce