Det er ét fedt


Det er ét fedt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svar til Jens Meincke

Du har opgivet at debattere med mig, men glemmer at skrive, "fordi jeg har en dårlig sag!". Nogle synes, at du virker som en arrig hund, der lægger sig med benene i vejret efter at være sat på plads.

Lad mig som et faktum fastslå, at NATIONALsocialismen og INTERNATIONALsocialismen er ét fedt med fælles stamfader (Karl Marx). Dvs. ét-partisystem med statskontrol og masse- undertrykkelse og forfølgelse af anderledes tænkende - et totalitært system, hvor alt er tilladt i fascismen navn!

Om man marcherer for nazismen eller kommunismen, som de autonome gør, er således ét fedt og uforståeligt for ordentlige mennesker! For at de autonome kan gennemføre deres marcher og udøve al den vold og hærværk, som sker, må de have en fjende til at "legitimere" deres ugerninger, og der er til alt held en lille flok lige så forvirrede, der tror på nazismens velsignelser. For godt 70 år siden var det nazisternes SA-stormtropper, der marcherede i Weimarrepublikken og ødelagde demokratiet. Man må håbe, at retssamfundet vil være i stand til at forsvare sig mod nutidens SA-stormtropper!

Meincke, Du roser demokratiødelæggerne foran Svendborg Bibliotek og overser, at I er drøn-usolidariske i forhold til befolkningen, ligesom I misbruger politiets ressourcer og straffer mennesker, som har brug for politiet her og nu! Men I mangler en fjende; derfor feltråbet: "Nazister og racister skal hakkes til medister" - altså.

Igennem årene har DEMOS hængt masser af mennesker ud som nazister. Du læste vist også en inferiør politimands angreb mod mig i FAA 9/7-, hvor han (Palle Pedersen) prøvede at søle mig til som nazist, men da han selv er ubefæstet og ikke særlig oplyst, må du gætte bare én gang, hvor han har den oplysning fra?

Du siger, at "din kommunisme er at yde efter evne og yde efter behov", men mærkeligt nok har nazisterne også brugt denne vending!

Du ved (så vidt du ved) ikke ret meget om DEMOS, så lad mig nævne, at den revolutionære venstrefløj med alle dens fundamentalistiske grupperinger incl. Blekingadebanden, har bandens chefideolog Torkil Lauesen som ledende medlem i forening Demos! Som bekendt støttede banden terrororganisationer rundt i Verden. Galskaben fortsætter!

Det lyder interessant, at du Meincke, ser frem til et nærmere samarbejde med Erik Jensen og DEMOS! Jeg får nok igen ret mht. din lille bogbutik...er eller bliver den en filial af DEMOS?

Det er ét fedt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce