Det er dog for lavt


Det er dog for lavt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Khattab/Langballe

Overraskelsen var stor, da jeg fik åbnet for min computer mandag den 15. oktober.

Da kunne jeg læse i Fyens Stiftstidende, at vores lokale Ny Alliance profil Medhat Khattab (M.K.) vil til at skaffe sig publicity gennem retssalene. Hvilken anden grund kan der ellers være til, at anmelde MF Jesper Langballe for hans udtalelser om asyl-børn.

Udtalelser - hvori man kan være enige eller ej, men som ikke på nogen måde bryder med dansk lovgivning, og som slet ikke kommer i nærheden af politikernes udvidede ytringsfrihed, hvilke flere retssager mod DF har bevist.

Man kan få opmærksomhed på mange måder – gode som dårlige – især det sidste har M.K. vist særlige evner for.

Hvem husker ikke hans udmeldinger om, at Vollsmose skulle have særlig etnisk (religiøst?) politi, da bilen med de franske imamer blev stoppet – med dertil hørende uroligheder. Eller hans pludselige skift fra at være en solid venstremand til en »born again – radikal«. Selv om M.K.s anmeldelse af Langballe ligger helt i stil med hans tidligere mediestunt's, er hans udtalelser om, at Jesper Langballes næste skridt kunne blive, at forældrene skal sendes i gaskammer, så lave og usmagelige, at man fra hans hånd ikke havde forventet at se den slags.

Det er helt i orden, at hans nye parti er direkte modstandere af Dansk Folkeparti, men at udtale ting, der retter tankerne hen mod, at et DF-medlem og MF'er skulle have tanker om at sende afviste asylansøgere i nazistiske udryddelseslejre, 0 er dog for lavt.

Det er dog for lavt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce