Den stakkels natur


Den stakkels natur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Miljøgodkendelser

»100 mio. sætter fart i miljøgodkendelser« lyder overskriften her i Venstres Fyns Amts Avis

Men hvis nogen tror at miljøgodkendelserne har noget at gøre med miljø-beskyttelse og at der nu kommer fokus på dem der forurener vores natur, så tager de rigtig farlig meget fejl. Det er nemlig helt omvendt: For det hele drejer sig om en øget godkendelse af udvidelse af svineproduktionen i Danmark. 10 millioner svin kan åbenbart ikke gøre det. Så 100 millioner til mere kvælstof-forurening, uetisk masse-produktion af svin, og hard-core stank af svinepis/ammoniak henover den natur der skulle være Sydfyns største aktiv, og den kommende nationalpark! Venstre ved du hvor du har, ingen tvivl om det ! Deres nye »grønne profil« er bare et politisk fup-nummer til ære for den kommende klima-konferance, og Anders Foghs karriere-ambitioner ude i den store verden.

I stedet skulle de bruge de 100 millioner til at støtte landmændene til at omlægge produktionen til et mere bæredygtigt landbrug.

Mere økologi og mindre kemisk sprøjtning. Desuden ville det se pænt ud om der blev brugt nogle midler til at genoptage de nedlagte miljø-overvågningsprogrammer der forsvandt sammen med amterne. Idag er der eks.vis ingen kontrol af gylletankene og nedpløjning af sårbar natur (som vi senest så i Hundstrup). Desuden burde der afsættes midler til en skrotningsordning for udtjente landbrug, så flere arealer kunne udlægges til natur.

Det andet er altså bare noget svineri ...

Den stakkels natur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce