Den rigtige balance


Den rigtige balance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mellemøsten

»DEN RIGTIGe balance at pege på er altså, at det er Hamas, der har startet«, understreger statsminister Anders Fogh Rasmussen.

Javel. Men hvem har startet Hamas?

Statsministeren overser i sin balance, at den militante organisation blev skabt som svar på israelske overgreb, besættelser af palæstinensisk jord, ydmygelser, særlove, kontrolposter m.v. ? og med indespærring af den palæstinensiske befolkning bag mur, hegn og pigtråd som synlig grov statsterror.

I ly af den dårlige samvittighed fra holocaust har Israel haft »den rigtige balance« til uantastet at tilsidesætte alle fordømmelser, konventioner og resolutioner fra FN.

DET DEMOKRATISKE Israel og Guds udvalgte folk har siden statens dannelse i 1948 fået positiv særbehandling af det internationale samfund.

Ingen kan påstå noget andet. Det er den erkendelse, »den rigtige balance« skal bygge på. Ellers har det lange udsigter med en fredsløsning.

I 1929 skrev jøden og geniet, Albert Einstein således til den senere israelske præsident, Chaim Weizmann: »Hvis vi viser os ude af stand til at nå frem til lige samliv med araberne, har vi intet lært af vore lidelser gennem 2000 år ? og så vil vi have fortjent det, der vil ske med os«.

Tankevækkende ord her 80 år senere!

Den rigtige balance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce