Demokratiet sat ud på sidelinjen


Demokratiet sat ud på sidelinjen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sygehuse

Centralisering af magten er voldsomt tiltagende på bekostning af vores meget roste demokrati. Når vi møder personer fra andre lande eller verdensdele, bliver vores åbne demokrati og det enkelte menneskes frihed altid rost.

I de senere år er det gået gevaldigt ned af bakke med demokratiet. Den nuværende borgerlige regering har, i samarbejde med Dansk Folkeparti, suverænt afgjort at demokrati det er de bestemmer.

Senest er man nået dertil, at Juhl-udvalget er det nye orakel på sygehusområdet. Det er muligt at de er dygtige, men de mangler fuldstændig overblikket på sygehusområdet.

Juhl-udvalget er kommet med en indstilling til regeringen, som er fuldstændig ude af trit med de demokratiske principper i Danmark.

Ud fra statistiske beregninger har de fundet ud af at der skal være forskel på borgernes muligheder for at nå et akutsygehus.

Bor du i Odense eller Kolding kan du tage det helt roligt. Bor du derimod på Langeland er det en dum idé at blive akut syg.

Politisk er der her i vores område fuld opbakning til, at det er regionens sygehusplan, der arbejdes efter. OG DOG!!!

Venstres Erling Bonnesen er for længst faldet på halen over oraklernes rapport, og ifølge Dansk Folkepartis sundhedsordfører vil de også støtte oraklerne. - Vi er jo regeringens støtteparti.

Så meget for Dansk Folkepartis evindelige postuleren om at varetage de syge og svages interesser. Det er nemt at sidde inde midt i København, nær et akutsygehus, og »tro« at når bare man har det godt der, så går det godt i hele Danmark.

I lørdags var politikerne samlet på torvet i Svendborg, ja altså lige på nær Erling Bonnesen. Det ville have klædt ham at komme og forsvare de udmeldinger, han er kommet med.

Vi mangler en forklaring på, hvorfor Bonnesen mener at det er i orden at man i Jylland skal have tre akutsygehuse til 700.000 borgere, men på hans egen hjemø er der kun behov for 1 akutsygehus til 500.000 borgere. Vi mangler en forklaring på, hvorfor han mener, at oraklerne og han selv skulle være meget klogere end regionsrådet.

Vi mangler en forklaring på hvem der skal drages til ansvar, når denne reform udvikler sig lige så uheldigt som de reformer, man har gennemtrumfet de senere år.

Situationsfornemmelse og respekt for de demokratiske principper er vel et minimum at forlange af dem der styrer dette land.

Demokratiet sat ud på sidelinjen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce