Debat:Iværksætteri. Kommmunen bør ikke støtte private


Debat:Iværksætteri. Kommmunen bør ikke støtte private

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Bruno Hansen, kommunalbestyrelsesmedlem (SF)
Katrine Becher Damkjær
Debat FAA. 

Læserbrev: Kære Helle (Caspersen medlem af Venstres byrådsgruppe) I en overskrift i FAA "Så er den gal igen" skriver du, at SF ønsker pengekassen smækket i for iværksættere, samtidig med, at jeg ingen problemer har med at "dele ud af kommunens penge" til musiklivet og til frivilligt arbejde. Til det er kun at sige, at jeg mener der er stor forskel på at understøtte kultur, som kommer alle kommunens borgere og gæster til gode og til iværksætteri, som er et privat anliggende, for at skabe sig en fremtidig virksomhed, der først og fremmest er til gavn for en selv og helt sikkert også til gavn for samfundet - når det lykkedes.

Det som jeg stillede spørgsmålstegn ved i mit indlæg om iværksætteri var ikke, "om nye initiativer og iværksættere er kilden til fornyelse og vækst på jobmarkedet", det var, om det var en kommunal opgave. Jeg tror såmænd ikke, vi er uenige om vigtigheden af iværksætteri og om det store arbejde, der i den forbindelse er sat igang omkring fremtidsfabrikkerne i Svendborg.

Jeg er helt opmærksom på de mange gode aktiviteter, der sker med kurser, netværksmøder og hjælp fra etablerede rådgivere, der stiller sig til rådighed for nye iværksættere, det har jeg stor respekt for.

Mit ærinde er rent principielt, om det er en kommunal opgave, at understøtte private borgeres interesse i at skabe sig en privat virksomhed. Det mener SF ikke, og det undrer mig også lidt, at det er et liberalt synspunkt. Men det liberale synspunkt gælder ofte kun så længe, der er sorte tal på bundlinien!

Havde vi masser af penge til den offentlig velfærd og skulle vi ikke igen og igen ud og spare på det kommunale service niveau, ja - så ville SF - som vi også har gjort overfor igangsætning at fremtidsfabrikken 1 - gerne være med til at "komme flere penge" i iværksætteri, men det ville ikke være ud fra et liberalt synspunkt!

Debat:Iværksætteri. Kommmunen bør ikke støtte private

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce