Debat:


Debat:

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


William Fibæk Mikkelsen, Skovløkke 20, Svendborg
Roland Petersen
Debat FAA. 

Læserbrev: Fredag morgen hentede jeg avisen i postkassen. Mens det lysnede udenfor, faldt blikket på en artikel om en af byens restauranter. Netop denne dag havde jeg bestilt bord på Svendborgsund.

Artiklen fyldte en side og journalistens oplevelse af besøget gav indtryk af, at det havde været en blandet fornøjelse. Min egen erfaring med restaurantens køkken er noget anderledes.

Jeg valgte at skærpe mine sanser, fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren. Jeg var en del af et mindre pænt selskab. Vi var fem.

Da vi trådte ind i restauranten, mødtes vi af en stemning af; velkommen hjem. Tjeneren serverede et glas Cava, mens menukortet blev studeret.

Jeg glædede mig til Christiansø-silden og O.P. Anderson. Synet af tallerkenen med sild, æggeblomme, grønt og brød skærpede appetitten. Og smagen, som jeg efter 15 år som ikkeryger har fået tilbage sammen med lugtesansen, passede godt til det jeg så.

Næste ret var fiskefrikadeller, og her passede en halv liter IPA perfekt til den velkomponerede tallerken. Det, man spiser, skal passe til det man drikker og omvendt.

Selv om den friturestegte camembert nok ikke er det bedste at spise, når vægten skal holdes, så var hele selskabet enige om, at vi først behøver at bekymre os om den slags i morgen. Det var en udbredt opfattelse i selskabet, at sådan en sag skal være trekantet og ikke rund, selv om det nok ikke har den store indflydelse på smagen.

Vi sprang portvinen over, da syltetøjet sagtens kunne løfte stemningen. Kaffen og is-anretningen blev rundet af med et glas Ron Milionario. På dette tidspunkt havde jeg glemt alt om vægten og verdenssituationen.

Cavaen og rommen fik regningen op. Til gengæld tog personalet opvasken.

Restauranten har overenskomst. Ordnede forhold er en del af den gode smag. Vi glæder os til at komme igen.

Debat:

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce