Debat: Vis befolkningen, at I vil befolkningen, kære politikere


Debat: Vis befolkningen, at I vil befolkningen, kære politikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Lars Johannes Kristensen, Den Selvforsynende Landsby, Højgårdsvej 7, Hundstrup
Billede
Debat FAA. 

Læserbrev: Kære partiledere, jeg vil gerne endnu engang opfordre jer til at mødes og i konsensus få peget på et menneske, I i fællesskab føler, I kan give jeres tillid til som landets statsminister og som ikke er partileder. En statsminister skulle gerne kunne favne hele den danske befolkning og dertil også Folketinget.

Regeringen skal ikke være et politisk magtorgan for et eller flere politiske partier, derimod en instans i folkestyret, der skal udøve den magtbeføjelse lovgivninger giver den og som Folketinget vedtager, der hvor de politisk valgte folketingsmedlemmer sidder, som befolkningens repræsentative lovgivere og som befolkningen den 5. juni skal vælge, hvem der skal sidde i Folketinget de mulige næste fire år.

Giv nu den danske befolkning en regering, der ikke bliver misbrugt af et eller flere partier som partipolitisk reklamesøjle.

Folketingsvalget skal ikke være et valg om, hvem der skal sidde som statsminister og hvilke partier, der skal sidde med regeringsmagten.

Et folketingsvalg handler om, at befolkningen vælger 179 lovgivende repræsentanter, og så er det op til disse i fælles forening at få peget på et menneske, de alle kan føle tillid til som statsminister. En statsminister, der kan danne en regering, som kan favne hele befolkningen.

I kan hjælpe en sådan statsminister til at danne regering ved, at I fremsender jeres respektive partis forslag til regeringsdannelse.

Til denne statsminister kan I tillige sende jeres partis forslag til emner til ministerposter, gerne tre for hvert ministerium jeres partis forslag til regeringsdannelse indeholder, således at statsministeren har nogle gode mennesker at vælge imellem.

Vis nu befolkningen, at I er demokratisk modne mennesker, der på ingen måde higer efter regeringsmagten, derimod gerne vil give den til et menneske, I har tillid til og som ikke nødvendigvis er fra jeres eget politiske miljø.

Vis befolkningen, at I respekterer folkestyrets demokratiske tre-deling af magtinstanserne og ikke, selv om Grundlovens paragraf 40 giver mulighed herfor, at ingen folketingsmedlemmer også sidder som ministre.

Det er ikke demokratisk fornuftigt, at magtudøvere (ministre) også sidder som lovgivere (folketingsmedlemmer). Det kan meget nemt tolkes som en form for diktatur light, og det rummer den mulighed, at det kan ende i et reelt og ikke ønskværdigt diktatur.

Vis befolkningen, at I vil befolkningen og ikke regeringsmagten.

Vis befolkningen, at I vil give befolkningen en lovgivning, befolkningen kan være tjent med.

Vis befolkningen, at I vil give befolkningen en regering, der kan favne hele befolkningen.

Debat: Vis befolkningen, at I vil befolkningen, kære politikere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce