Debat: Vi skal tage ansvar for udlændingepolitikken


Debat: Vi skal tage ansvar for udlændingepolitikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Dorthe Ullemose, medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti, Skårupøre Strandvej 100, Skårup
Billede
Debat FAA. 

Læserbrev: Svend Løbner skriver i sit indlæg i FAA den 17. november, at Danmark har brug for udenlandsk arbejdskraft. Derfor skal vi ikke sende flygtninge retur. Fakta er dog, at vi har brug for kvalificeret arbejdskraft, og det er man ikke per automatik, blot fordi man er udlænding. Tværtimod. Rockwool Fondens analyser viser, at flygtninge i langt mindre grad er ude på arbejdsmarkedet, og det gælder særligt kvinderne. De tjener ikke en løn, hvor de betaler skat og bidrager således ikke økonomisk.

Der er alt for få, der har de kompetencer, som der kræves på det danske arbejdsmarked. Derudover er der for få, som tilbyder sig til arbejdsmarkedet. Det er særligt en barriere for kvindernes vedkommende. Sidstnævnte handler i høj grad om islams kvindesyn, uanset om Svend Løbner vil indse det eller ej.

Er der virkelig ingen grænser for, hvor mange flygtninge Svend Løbner mener, at Danmark skal tage imod? Og vil Svend Løbner overhovedet anerkende, at mange asylansøgere ikke er forfulgte, men derimod velfærdsmigranter, der blot vil have et bedre og mere komfortabelt liv?

Sandheden er, at ikke-vestlig indvandring koster danske skatteydere 36 milliarder kroner årligt, og det lægger et massivt pres på vores velfærdssamfund. For eksempel går 39 procent af tilskud til tandlæge-behandling til ikke-vestlige indvandrere og deres efterkommere, selvom de kun udgør 8,5 procent af befolkningen. Er det rimeligt over for de danskere, der ikke har råd til at gå til tandlægen? Ikke hvis det står til Dansk Folkeparti.

Derudover forsøger islam i stigende grad at få indflydelse i Danmark, hvilket har påkrævet en række debatter om håndtryk, burka, halalmærkning, kønsopdelte svømmehaller og svinekød i institutioner. Nu banker julen på døren, og mon ikke vi endnu en gang vil opleve muslimer, der bekæmper vores kristne juletraditioner i skoler, boligforeninger, offentlige institutioner med mere?

Hvis vi ikke skal ende med svenske tilstande, kræver det, at vi politikere tager ansvar for udlændingepolitikken. Her kommer vi ikke uden om, at hjemsendelser er nøglen til at nedbringe udgifterne til ikke-vestlig indvandring og bevare vores danske kultur bedst muligt. Dét kæmper vi for i Dansk Folkeparti, for vi tør modsat Svend Løbner at se virkeligheden i øjnene.

Debat: Vi skal tage ansvar for udlændingepolitikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce