Debat: - Vi er blevet fattigere efter prins Henriks bortgang


Debat: - Vi er blevet fattigere efter prins Henriks bortgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Carsten Pedersen, den gl. torvegartner, Herredsfogedvej 1, Svendborg
Jørgen Outzen/JO - øvg
Debat FAA. 

Læserbrev: Nu har du, Carsten Olsen (chefredaktør, Fyns Amts Avis, red.), engang ytret dig om, at du var royalist, hvad jeg nogen gange har sat spørgsmålstegn ved, for du har ved talrige lejligheder skoset vort kongehus for hint og hisset.

Nu er det som regel sådan, at folk, der rager op over vi almindelige mennesker, kvinder som mænd, først bliver anerkendt efter deres død - den ære tilfalder åbenbart også vores afdøde prinsgemal, for du har også i den anledning fundet din venlige pen frem og har været ude i haven og plukket et par vintergækker. Men lidt malurt skulle der da også i bægeret, for du beder om mere åbenhed. Nu er det jo sådan, at ingen spørger dig om, hvornår du frekventerer din partner efter mørkets frembrud, således må det da også være for vort kongehus, det rager da ingen, og hvad der ellers foregår, tror jeg nok Se og Hør, Her og Nu, Ekstrabladet m.fl. nok skal få raget frem i lyset.

Det er da rigtigt, at vi betaler deres løn, men hver måned, når du for din, er det os aktionærer og abonnenter, der betaler den, så en hvis seriøsitet må man da forvente. Ikke sådan ment, at du skal havde mundkurv på, men det har aldrig været svært at træde på nogen, der ligger ned, og som ikke må og kan forsvare sig, for du forventer vel ikke, at det er som de unge piger, der lader sig prostituere ved at lade sig fotografere som vor herre har skabt dem, for bagefter at brokke sig over, at blive lagt frem på diverse allemands sider, så småt begavet er medlemmerne af vort kongehus heldigvis ikke.

Men med al ære og respekt, Carsten Olsen, efter at vor dronning bad om forståelse, har jeg ikke set, at du har været efter dem, så pli har du da. Tak.

Min fitnessmakker og jeg har ved talrige tredje halvlege talt om, som en joke, at vi godt kunne tænke os at få en bajer sammen med prins Henrik. Han har garanteret været en hyggelig og gemytlig mand. Jeg tror, vi er mange, der ved hans bortgang føler, at vi er blevet fattigere.

"Op at stå" og æret være Prins Henriks minde.

Debat: - Vi er blevet fattigere efter prins Henriks bortgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce