Debat: Venstre i krise


Debat: Venstre i krise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat FAA. 

Læserbrev: Kære Niels Rasmussen, jeg troede, at man som ny kandidat til byrådet havde interesse i at skrive læserbreve med et politisk indhold. Jeg kan forstå, at du ikke har de store politiske visioner, men at du kun har et formål nemlig at bekymre dig om DF. Det er vi læsere efterhånden godt trætte af at se læse om.

Jeg kan godt for stå, at Venstre er dybt bekymret. Det har I også god grund til at være med de seneste meningsmålinger fra Altinget, hvor Venstre kun står til at få 17,7 procent af stemmerne  - en markant tilbagegang siden kommunalvalget i 2013, hvor 26,6 procent af vælgerne satte kryds ud for Venstre.

Berlingske skriver, at Venstre mister en lang række borgmesterposter ved kommunalvalget og at partiet har stor vælgerkrise, idet partiet har mistet en tredjedel af vælgergruppen.

Med den dystre analyse så burde Venstre bruge deres tid på nogen andet end at rakke ned på Dansk Folkeparti. Ved sidste kommunalvalg i 2013 fik Venstre seks mandater og Dansk Folkeparti fik fem mandater. Og med Venstres udmelding om at flytte/bygge nyt rådhus i Tankefuld set i lyset af kommunens fatale økonomi, så fortæller det mig, at Venstre lever i en hel anden verden end den normale befolkning og med den udmelding kan DF i mine øjne kun blive større.

 

Debat: Venstre i krise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce