Debat: Venstre fralægger sig ansvar


Debat: Venstre fralægger sig ansvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Dorthe Ullemose, MF(DF), Skårupøre Strandvej 100 Skårup
Katrine Becher Damkjær
Debat FAA. 

Læserbrev: Så vågnede Ulla Larsen (V) op af sin tornerosesøvn. Det sker ellers ikke så tit. Hendes ærinde er endnu engang, at forsvare Venstre ved at fralægge sig ethvert politisk ansvar for de dårlige arbejdsforhold i familieafdelingen.

Jeg vil give Bo Hansen ret, når han siger, at det er meget useriøst, når Venstre giver andre skylden for det kaos, de selv har udført, set i lyset af, at de selv sidder ved roret. Ulla Larsen gør meget ud af at fortælle læserne, at jeg ikke har ret i mine udtalelser. Hvad er det for en gang pladder. Det ville klæde Ulla Larsen, at sætte sig ind i tingene, inden hun udtaler sig. Ulla Larsen påstår, at der ikke er fyret to embedsmænd i afdelingen. Faktum er, at der er fyret to embedsmænd. Nemlig afdelingenschefen og afdelingslederen. Endvidere er jeg blevet oplyst af den nye dygtige ledelse, at der kun er en områdeleder tilbage i afdelingen, som Ulla Larsen påstår er forkert.

Hvorfor har Ulla Larsen så travlt med at forsvare sig selv og Venstre? Venstre har intet at prale af. Vi har at gøre med en afdeling som sejler. Medarbejderne fortæller, at de famler i blinde, og at der ingen mål og retning er for den faglige vej. Medarbejderne fortæller ordret, at ledelsen er usynlig og uinteresseret i medarbejdernes ve og vel, og at ledelsen mest af alt er interesseret i at præsentere et skønmaleri udadtil. Og som redaktionschef David Bernicken skriver i lederen den 25. maj, så forrige gang Venstre sad ved roret og dermed havde ansvaret, stod det ligeså skidt til i familieafdelingen, der var ramt af sygemeldinger, og en økonomi der mildest talt sejlede.

Det vil klæde Venstre og Ulla Larsen at tage politisk ansvar i stedet for at bruge tid på mig og på at bortforklare kendsgerninger. Jeg gentager de rigtige ord fra Bo Hansen: Stop jeres sniksnak og få arbejdstøjet på.

Ulla Larsen gør en dyd ud af at nævne, de få gange hun var været suppleant for mig i tvangsfjernelsesudvalget. Det glæder mig, at Ulla Larsen får en chance i ny og næ for at tage politisk ansvar for det hav af gange, hvor afdelingen ikke har overholdt lovgivningen. Ulla Larsen har ikke gjort andet i flere år end at skamrose afdelingen for fantastisk sagsbehandling. Altså helt ærligt, Ulla, jeg vil bede dig og Venstre om at vågne op, og tage det ansvar på jer, I er valgt til. 

Det vil være rart, hvis Venstre vil se kendsgerninger i øjnene, så vi sammen kan komme videre og tage ansvar for området, så sårbare børn og familier hjælpes bedst muligt. 

Debat: Venstre fralægger sig ansvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce