Debat: Ved du, hvad Venstre og Socialdemokratiet står for?


Debat: Ved du, hvad Venstre og Socialdemokratiet står for?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Dorthe Ullemose, medlem af Folketinget og Svendborg Byråd for DF, Skårupøre Strandvej 100, Skårup
Katrine Becher Damkjær
Debat FAA. 

Læserbrev: Dansk Folkeparti for nylig netop haft endnu et årsmøde, hvor stemningen var god, og det glæder mig, at baglandet kæmper med os for at holde Danmark på rette spor.

Ja, vores medlemmer ved stadig, hvad vi står for. Vi skal bevare et trygt Danmark, værne om vores værdier og kultur og passe godt på det unikke velfærdssamfund, som generationer før os har kæmpet for at opnå.

Det indebærer blandt andet, at vi har en stram udlændingepolitik, hvor vi forholder os til, hvem vi ønsker at få ind i landet, og hvem der skal ud. Heldigvis har flere partier nærmet sig Dansk Folkeparti på dette område. Socialdemokratiet har ligefrem taget et kvantespring på det seneste, hvor de nu indrømmer, at de tog fejl ved ikke at stramme udlændingelovgivningen i tide. Selvom man kunne ønske, at den erkendelse kom i årene op til flygtningekrisen i 2015, da Helle Thorning sad ved roret, så bedre sent end aldrig.

Men vi må også forvente, at Socialdemokratiet vil få svært ved at komme i mål med deres ambitioner, når baglandet består af Enhedslisten, Alternativet, SF og De Radikale. Man kan næsten allerede smage skuffelsen.

Et parti der, desværre, også har skuffet på det seneste, er Venstre. Gang på gang har vi set eksempler på splittelse blandt partiets medlemmer, hvor det traditionelle Venstre stadigvæk holder fast i liberale værdier som for hundrede år siden. Måske hører de hjemme hos de radikale. En situation, der ikke er ulig den kløft, som flere gange forårsagede konflikt mellem Venstrereformpartiet og den radikale fløj, hvilket udløste dannelsen af Det Radikale Venstre i 1905.

Jeg håber, at vi bevarer et borgerligt flertal efter valget, men det kræver, at Venstre finder sammen på de indre linjer og holder de gamle Venstre-dyder i hævd. Det er nødvendigt, hvis vi i fællesskab skal arbejde for at bevare det Danmark, vi kender og holder så meget af.

Debat: Ved du, hvad Venstre og Socialdemokratiet står for?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce