Debat: Trump og juleevangeliet


Debat: Trump og juleevangeliet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat FAA. 

Læserbrev: Nogle tanker vedr. Fyns Amts Avis' artikel 9.12. i forbindelse med Trumps anerkendelse af Jerusalem som Israels hovedstad.

Hvad ville juleevangeliet være uden Betlehem - Jerusalem - Israel og ikke mindst Jesus Kristus? Der er nogle ting, som denne verden gerne vil lave om på og skabe ballade og uro med, i denne ellers så dejlige juletid, hvor Gud i kærlighed til os mennesker kom herned, som menneskesønnen Jesus Kristus.

Vi læser i Mattæusevangeliet, at de vise mænd drog op til Jerusalem for at lede efter Jesus. Det ville jo nok også være det mest oplagte sted at søge efter Israels kommende konge, for mænd der kom fra et fjernt land. De vise mænd, var som teksten siger, ret kloge folk, de vidste at hovedstaden i det (daværende besatte land Israel) var Jerusalem. Men det var ikke der, Jesus blev født, det var jo, som vi alle ved, i Betlehem.

Betlehem, som i dag er besat af palæstinenserne. Når vi som turister rejser i Israel, kan du ikke frit rejse ind til Betlehem, hvor Jesus blev født, du skal igennem en paskontrol for at komme ind i byen. Det skulle de vise mænd dog ikke på Jesu tid.

Der er vendt op og ned på mange ting i det lille land Israel. Men tak og lov overstyrer Gud alle ting og den dag Jesus kommer igen, som vi kan læse i Apostlenes Gerninger, vil Jesus komme tilbage på Oliebjerget lige overfor Jerusalem i Israel, så der er en god grund til at kende disse stednavne og det som er forbundet til disse steder.

En ting har Trump anerkendt, nemlig at Jerusalem er Israels hovedstad, hvor vis han ellers er, vil jeg ikke pt. kommentere.

Glædelig jul.

Debat: Trump og juleevangeliet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce