Debat: Tillykke med sejren, Bo


Debat: Tillykke med sejren, Bo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Flemming Schell Simonsen, Vormark Bygade 17, Hesselager
Katrine Becher Damkjær
Debat FAA. 

Læserbrev: Så lykkedes det, med så snævert flertal, som muligt, at gennemtrumfe en lukning af Torvet for biler i Svendborg, tillykke med det Bo Hansen. Ved konstitueringen i november var du fortaler for, at det var slut med blokpolitiken, og at der ville blive samarbejde hen over midten med brede forlig. Nu starter du med et snævert rødt flertal, så det begynder godt.

Men nu til belutningen; Man har overhovedet ikke villet høre på forretningsindehaverne, som er i midtbyen og omkring Torvet, og som er afhængig af, at der kommer kunder i forretningerne, hvilket åbenbart helt er gået hen over hovedet på det røde flertal er nødvendigt for at en forretning kan løbe rundt. Der er specialforretninger, som har mange handicappede og gangbesværede kunder, som er afhængig af at kunne køre lige til døren, de må nu søge andre steder hen og handle, typisk til Odense, Rosengårdscentret eller Bilka, hvor der ovenikøbet er gratis parkering, og man kan bevæge sig rundt indendørs og ligesågodt kan klare alle indkøbene der. Tillykke Svendborg, så er man da fri for og have kunderne her.

Hvis man kikker til f.eks Ringe, er man i fuld gang med at undersøge, om der er parkering nok i midtbyen til de handlende eller der skal laves flere parkeringspladser, så kunderne ikke søger andre steder hen, og man derfor kan beholde så mange butikker i byen som muligt. Hvis man tænker lidt tilbage i tiden, er det her noget man har set før; jeg tænker dengang, vi fik Svendborgmotorvejen, da gjorde man det i Ringe, at man gjorde, hvad man kunne for at tiltrække virksomheder og dermed arbejdspladser og borgere og dermed skatteydere.

I Svendborg lænede man sig tilbage og regnede med, at når man lå for enden af motorvejen, kom det hele af sig selv, men virksomhederne og dermed arbejdspladserne nåede kun til Midtfyn og slog sig ned der, og nu er man så igang med at gentage den succes. Jeg vil hermed ønske tillykke med "sejren".

Debat: Tillykke med sejren, Bo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce