Debat: Til bal uden trusser


Debat: Til bal uden trusser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Erling Sørensen, Præstemarken 12 A, Gudbjerg
Michael Bager
Debat FAA. 

Læserbrev: Niels Rasmussen, i en længere afhandling uden politisk indhold, åbner du et læserbrev i FAA den 17. august med: "Som at gå til bal i sognegården".

Der var ingen politisk substans, som kunne give mening om politik, selvom læserbrevet var placeret under netop politik, så ved at læse videre kunne jeg konstatere, at der i læserbrevet var en indbygget selvironi, hvor din indgangsvinkel til politik er som der, hvor Birthe Kjær synger: "Jeg går aldrig til bal uden trusser".

Du underskriver dig som kandidat for V, men som det ser ud for Venstre i meningsmålingerne, er der mange, der må forlade borgmesterstolen, så der er meget at tage fat på i kandidatgruppen, hvor jeg kan foreslå, at man koncentrerer sig om at ruste sig til valget, og ikke om Dorthe Ullemose, der som altid er klar til at varetage de opgaver, hun er folkevalgt til. Der har Venstre og andre partier meget at lære.

Dorthe Ullemose må virkelg føle sig beæret over den store interesse, Venstrekandidater og andre retter mod hendes person, hvor deres politiske evner og synspunkter helt falder til jorden, i deres iver efter at komme med udfald, og kritisere.

Debat: Til bal uden trusser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce