Debat: Tåbeligt, Anker Nielsen


Debat: Tåbeligt, Anker Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


John Jensen, Sanddalsvænget 10 B, Svendborg
Andreas Bastiansen
Debat FAA. 

Læserbrev: Jeg havde ellers besluttet mig for at indstille aktiviteten som læserbrevskribent i FAA, da chikanerne fra debatredaktionen, efter min mening, ødelægger enhver debatlyst med forbud mod almindelige ord, sætninger og holdninger.

Men et læserbrev i FAA den 3. januar, skrevet af Anker Nielsen, Bagenkop og hvor mit navn er nævnt tre gange, gør, at jeg endnu engang må til tasterne.

Nielsen skriver: "John Jensen mener, ikke uventet, at alle, der forsøger at hjælpe medmennesker i nød, er enten korrupte eller tilhørende det, han benævner som godhedsorganisationer."

Jeg har ingen anelse om, hvordan den slags vrøvl opstår i Nielsens hoved, selvfølgelig findes der i denne verden nogle få Moder Teresa-skikkelser, som med små midler bekæmper sult og ulykke, men billedet på nød og elendighed stjæles helt af de store godhedsorganisationers følelsesporno-kampagner.

Jeg vil, som jeg tidligere har gjort, anbefale Nielsen ikke at udstille sit minimale kendskab til virkeligheden, men indhente lidt viden om for eksempel korruption i FN-organisationen.

Nielsen mener åbenbart, at undertegnede skal undervise ham i historie og skriver. "Var de jødiske flygtninge, der blev hjulpet til Sverige under Anden Verdenskrig også tiggere, der blev hjulpet af godhedsorganisationer, John Jensen?"

Nej, det var de ikke hr. Nielsen, mange af dem havde skam penge nok, men de blev flået totalt og måtte betale enorme summer til de menneskesmuglere, som sejlede dem over sundet.

Nielsen skriver: "Og kom nu ikke med en sludder for en sladder, John Jensen, om, at nutidens terrorister ikke kan sammenlignes med Hitler."

Det er næsten umuligt at svare på sådan noget vrøvl, men det meste af Anden Verdenskrig var Danmark Hitlers puddelhund, og efter lidt knas i det venskabelige forhold rejste alle hjem i ro og orden.

Situationen er mere alvorlig nu, en fjendtlig, fattig muslimsk folkevandring, godt hjulpet af berøringsangste politikere og femte-kolonne-aktivister, er ved at besætte Danmark, og de rejser aldrig hjem igen.

Debat: Tåbeligt, Anker Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce