Debat: Svar til Jens Erik Laulund Skotte


Debat: Svar til Jens Erik Laulund Skotte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat FAA. 

Læserbrev: Den 9. december har du et læserbrev i avisen, og til det vil jeg da starte med at sige: Du burde gå til læge med al den kvalme og få hjælp, der findes midler imod den slags. Jeg derimod kan ikke gå til læge og få hjælp til min vrede over din forkerte påstand om, at Danmark er det eneste land i verden, som ikke vil tage flygtninge. Hvad med de øvrige afrikanske lande? De arabiske lande? Østen?

Du mener åbenbart, at vi i Danmark kan redde hele verden, ved at invitere alle flygtninge hertil. Vrøvl, det kan vi ikke. Men for alle de penge vi bruger på flygtninge og velfærdsimigranter her i landet, ville vi kunne hjælpe 100 gange så mange flygtninge i deres nærområder. Hjælpe med mad, tøj, medicin og tryghed.

Du skammer dig over billedet af Danmark, jeg skammer mig over mennesker som dig, der påstår, de er humanister og som ikke ønsker at se realiteterne i øjnene.  I er ved at forære vores dejlige land væk til muslimerne. Mennesker med et andet livssyn, kultur og tro end vores. I sørger på den måde for, at få fjernet demokrati, ytringsfrihed, friheden til at tænke, tro og gøre som man selv ønsker. I sørger for at få indført sharialovgivning, undertrykkelser af kvinder, børneægteskaber og drab på homoseksuelle og anderledes tænkende.

I påstår, at I er humanister, men I glemmer at tænke på jeres børn og børnebørn, I glemmer at tænke på de flygtninge, som ikke har råd til at komme hertil og I glemmer at tænke på de mennesker, som har bygget alt det op, som vi i dag tager for givet og I glemmer, at islam er en religion, hvor alle vantro skal dræbes.

Debat: Svar til Jens Erik Laulund Skotte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce