Debat: Støt Palæstina


Debat: Støt Palæstina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Inga-Britt Olsen, Liljevej 11, Svendborg
bøger
Debat FAA. 

Læserbrev: 5. juni var det 50 år siden, Israel helt i strid med FNs dekret og folkeretten besatte Østjerusalem, Gaza og Vestbredden.

En af nyere histories længste besættelser og med katastrofale følger for over fire millioner mennesker, som blev frataget deres jord, deres rettigheder, arbejde og bolig.

Israel har siden 1967 forbrudt sig mod international lov og fortsætter deres bosættelser på palæstinensiske arealer. Har de seneste år yderligere gjort det vanskeligt for palæstinenserne, at bevæge sig frem til arbejde ved at bygge en ny "berlinmur" med restriktiv militærkontrol og daglig ydmygelse. I Gaza er der stor arbejdsløshed og mangel på basale fornødenheder, men internationale organisationers skibe med bistand til Gaza forhindres i at lægge til kaj.  

Internationale politikere har i årevis forsøgt at løse problemet, senest Obama og Trump. Det bliver ved snakken, selv om 70 procent af internationale lande har anerkendt, at Palæstina er en stat med en stats rettigheder, så ignorerer og indskrænker Knesset, Israels parlament, fortsat disse rettigheder.

Israel har glemt sin historie og er selv blevet en diktatorisk undertrykker.

Vi skal insistere på en fri palæstinensisk stat - sig det til din politiker.

 

Debat: Støt Palæstina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce