Debat: Stærke sager til brækspanden


Debat: Stærke sager til brækspanden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat FAA. 

Læserbrev: Erling Bonnesens læserbrev "Bøf skal være af kød, tak" var stærke sager til brækspanden.

Om man vil spise sig til højt blodtryk, hjertesygdomme, diabetes 2, osteoporose, åreforkalkning og kræft er ens eget valg.

Hvis du vil mindske risikoen for ovenstående sygdomme, så begræns dit indtag af animalske fødevarer mest muligt. Spis økologisk planteføde i stedet.

Kig på amerikanerne, som er den befolkning, der indtager flest animalske fødevarer (kød, mælkeprodukter, æg, ost m.m.). 66 procent er fede, diabetes 2 er en folkesygdom, højt blodtryk og åreforkalkning ses hos helt unge og fede børn, hjertesygdomme og bypass-operationer er meget almindelige. Animalsk føde er den store synder.

Bacon, som burgere er fyldt med, er af WHO sat i samme gruppe af carcinogener som cigaretter og plutonium.

Velbekomme.

Det, der virkelig hidser mig op er, at Erling Bonnesen hævder, at kødproduktion kan være klimavenlig. Det er en lodret løgn.

51 procent af alle udledninger af drivhusgasser stammer direkte eller indirekte fra produktionen af animalske fødevarer.

Det er dybt deprimerende at tænke på, at hvis jordens befolkning fortsætter med at æde animalske fødevarer, som den gør nu, er ethvert forsøg på stoppe klimaforandringerne dødsdømt på forhånd.

Det, Erling Bonnesen gør, er ligesom Trump at hævde stik det modsatte af sandheden for at skabe tvivl, så folk bliver ved med at spise kød o.a. til glæde for Venstres kernevælgere i landbruget.

Er du interesseret i at sætte dig ind i fakta, kan følgende dokumentarfilm anbefales:

1) Cowspiracy

2) What the Health.

3) Fat, sick and nearly dead. 1 og 2.

4) Forks over knives.

Som alle kan streames på Netflix.

Debat: Stærke sager til brækspanden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce