Debat: Splid, kævl og ballade


Debat: Splid, kævl og ballade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Lonnie Jensen, Hovvej 11, Oure
Billede
Debat FAA. 

Læserbrev: Sjældent - om aldrig - er jeg enig med Jesper Kiel (EL), dertil står vi for langt fra hinanden rent politisk, men noget, jeg kan respektere og beundre, er, når folk har integritet. Det viser han i FAA den 3. august, der refererer fra TV2Fyn, at han ikke vil være med i en konstituering af en S-borgmester til det kommende byrådsvalg med deltagelse af DF. En udmelding som det lokale SF ikke er enige i, udtalt tilTV2Fyn.

DF har ikke bestilt andet i denne byrådsperiode end at skabe splid, ballade og kiv med dem, der ikke er enige med dem. De holder sig ikke tilbage med heftige personangreb og til tider løgnagtige og usande påstande. På TV2/Fyn svarer Dorthe Ullemose til EL, at de har vist, at de er i stand til at samarbejde med begge sider af salen og fremhæver, at de fik halveret besparelserne i budgettet. Hun glemmer dog at fortælle, at hun bagefter gik i kødet på borgmesteren for at være økonomisk uansvarlig, fordi der var et stort hul i kassen.

Måden med at gå bag ryggen på sine egne og bruge udtryk som at stikke knive i ryggen på borgmesteren, fremhæver jo heller ikke et samarbejdsgen. Hun melder ud, at Lars Erik Hornemann skal gå med til DF's valgpunkter, men S skal bare samarbejde. Hvad er det i deres valgprogram Venstre skal være med til og som Socialdemokratiet ikke skal?

Er De forvirret? Jeg er i hvert fald på DF-, SF- og S-vælgernes vegne. Hvad er det, de får med DF som tungen på vægtskålen?

Mit bud: Nøjagtig det samme som nu: splid, kævl, og ballade. Så en stemme på Bo Hansen og SF er nu en stemme på ballademageren fra DF.

Debat: Splid, kævl og ballade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce