Debat: Sommer igen


Debat: Sommer igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Vivi Rosenlund , viro@faa.dk
Billede
Debat FAA. 

Læserbrev: En sommer er på vej - farvel du skønne maj - en maj, der så hastigt svandt hen. Jeg står med bare tæer og fløjter til en stær, der snart flyver sydpå igen. Og havens blomster kikker på mig og hvisker, der er flere på vej. Jeg plukker en buket og gør den fin og let, for nu er det sommer igen.

En sommer-symfoni med toner, vi kan li', er malet i mol og i dur. Hør solens sommersang , den høres dagen lang, og gå en fortryllende tur. Og danse - myggene danser for dig og lover, der er flere på vej. Så find din sommerhat før myggene ta'r fat for nu er det sommer igen.

Min nabo ta'r et hvil, hun går og pakker bil, jeg ved ikke, hvor hun skal hen. Hun råber et farvel - den smukke Isabell, nu kører hun bort med sin ven. Jeg nikker pænt, og finder min plads og skænker kølig snaps i mit glas. Jeg ta'r en sildemad, jeg er så kisteglad, for nu er det sommer igen.

Og naboens datter står med farvet sommerhår og smiler og vinker til mig. Hun ta'r sit badetøj og tænder sig en smøg og smutter forbi med et "hej". Min kone henter kaffe og bag og si'r, at vi ska' grille i dag. Jeg henter kul og grej, hun si'r, hun elsker mig, ja, nu er det sommer igen.

Et forår takker a' - en sommer si'r goddag - ja tiden, den flyver af sted! Du gi'r os trylleri - romantisk sværmeri og nætter med stilhed og fred. Vi lister ud i den lyse nat, mens gøgen kukker i skov og i krat. Jeg kysser blidt din kind og lukker glæden ind - for nu er det sommer igen.

 

Debat: Sommer igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce