Debat: Set fra Marstal kan bredden synes begrænset


Debat: Set fra Marstal kan bredden synes begrænset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Flemming Boye, Sølvgade 22, Marstal, Dansk Folkeparti
Billede
Debat FAA. 

Hej Ole, tillykke med borgmesterkæden og den "brede" konstituering. Set fra Marstal kan bredden måske synes begrænset: 32 procent herude stemte på dem, der på forhånd var frasorteret (Dansk Folkeparti og Ærø Plus); 31procent stemte på dem, der fik et latterligt tilbud (De Konservative) og seks procent stemte på dem, der ikke blev repræsenteret (Enhedslisten og Alternativet). I alt 70 procent.

30 procent af dem, der afgav en gyldig stemme i Marstal, støttede således "borgmestergruppen": Hovedsageligt socialdemokraterne, hvorimod det lykkedes Venstre, Danmarks LIBERALE Parti, at kæmpe sig under fem procents tilslutning.

Tak skal du dog have for at insistere på at blive borgmester, i det mindste undgik vi derved at se en nærmest aktivt fravalgt Lennart Mogensen storskryde over at se sin livsambition indfriet. En borgmester med blot to procents personlig opbakning i kommunens største by hører hjemme i et værk af Franz Kafka eller Monty Python, ikke i ærøsk lokalpolitik.

At du gav Minna et kanontilbud ser jeg som din sunde skepsis imod at gøre dig afhængig af Bents underholdende populisme, jeg ville nok have haft samme bekymringer i dit sted.

Summa summarum ligner panoramaet for de næste fire år egentlig meget sidste periodes, blot har de to (svækkede) lokallister byttet plads. Det forhåbentlig trods alt ret brede samarbejde vil så blandt andet dreje sig om budgetforligene og hvad vi ellers kan finde hinanden om, undervejs igennem valgperioden.

Til marstallerne kan jeg blot sige, at den bedste måde at lave "civil ulydighed" imod den nye "lokalregering" er ved (hvis økonomisk muligt) så at købe dobbelt så mange aktier i Ærøexpressen, som I havde planlagt!

Debat: Set fra Marstal kan bredden synes begrænset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce