Debat: Samarbejde er et vigtigt politisk værktøj


Debat: Samarbejde er et vigtigt politisk værktøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Ulla Larsen, Niels Juels Vej 37, Svendborg
Michael Bager
Debat FAA. 

Læserbrev: Egentlig skulle dit læserbrev stå alene og lyse, Dorthe Ullemose, men da du beskylder Venstre og undertegnede for ikke at tage et politisk ansvar, har jeg valgt at svare dig fra denne vinkel.

For mig er dit læserbrev endnu et, som ikke bringer os længere, end vi var i går. Vi kan ikke diskutere fakta, og jeg vil ikke diskutere kommunens administrative medarbejdere i det offentlige rum. Det er vel ok at inddrage andres holdning og mening, hvis det skal styrke ens ego. At blive oplyst om en arbejdspladsvurdering er de få politikere forundt, da det er et arbejdsredskab for den administrative ledelse.

I Venstre har vi en mangeårig politisk tradition for at være aktive i et samarbejde folkestyre. Derfor arbejder alle Venstres byrådsmedlemmer engageret i de udvalg, de sidder i. Det er sagen, vi har fokus på, uanset hvilket udvalg man lægger sine kræfter i. 

Venstre har otte mandater ud af byrådets 29, og derfor er det indlysende, at for at få indflydelse må man samarbejde, det vil sige være åben for argumenter, være velforberedt og skabe gode relationer. Samarbejde lykkes med de politikere, som gør det samme. Samarbejde betyder ikke, at man bliver holdningsløs, men at man bruger sin energi og politiske bagage på konstruktive løsninger. Venstre opfatter det at lytte til borgere, se folk i øjnene og komme til dem, som altafgørende, det vil sige at inddrage borgere i beslutninger, som vedrører dem. 

Da vi bruger rigtig mange timer med det politiske arbejde, er det nødvendigt at være i en gruppe med selvstændige mennesker, som lytter, fokuserer og er idéskabende.

Vi har ikke brug for konfrontation, for at gøre opmærksom på os selv, men engagerer os i konstruktive løsninger.

Sådan arbejder vi i Venstre, og det ved vores vælgere godt.

Debat: Samarbejde er et vigtigt politisk værktøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce