Debat: Så blev det Sri Lanka


Debat: Så blev det Sri Lanka

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


John Jensen, Sanddalsvænget 10 B, Svendborg
Andreas Bastiansen
Debat FAA. 

Læserbrev: Så er statsminister Lars Løkke igen på landsdækkende TV for med rystende grådkvalt stemme og tårefyldte øjne at udtrykke sin dybe sorg over dødsfaldene ved det muslimske terrorangreb på Sri Lanka. Efterhånden har han spillet den samme rolle en del gange og kommer til at spille den utallige gange i fremtiden, hvis ikke han og hans kolleger rundt om i verden tager skeen i den anden hånd.

Vores statsminister er ramt af den sædvanlige teatersorg, men ikke af sund fornuft. Den 14. april skriver han på Twitter: "Tager heftigt afstand fra Paludans meningsløse provokationer, der ikke har andet formål end at så splid."

Statsministeren, mange andre politikere, klogeåger og venligboere har trods universitetsuddannelser og titler smykket med cand.mag. af en eller anden art, ikke fattet noget som helst. Det eneste, Paludan gør, er at holde et spejl for øjnene af os alle sammen, så vi kan skue bagud på det kaos, uduelige politikere og de mennesker, som har stemt på dem, har efterladt.

Rasmus Paludan gør kun det, som er nødvendigt, præcis som Kurt Westergaard gjorde det med Muhammed-tegningerne for snart femten år siden. Han nærmest tegner et billede af et sygt Danmark, hvor ytringsfriheden er en størrelse, som bestemmes af muslimer i Danmark og internationale terrororganisationer, som spreder rædsel, når agendaen ikke passer dem.

Det er nærmest sørgeligt, når man hører politikere og en politiformand sætte spørgsmålstegn ved beskyttelsesgraden af Rasmus Paludan. Så vidt jeg ved, beskyttes en hel række af politikere 24-7 af politiets efterretningsvæsen. Er det fordi de lider af paranoia, bliver forfulgt af katolske præster, eller fordi de er en torn i øjet på muslimer i al almindelighed?

Debat: Så blev det Sri Lanka

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce