Debat: Ro på nu


Debat: Ro på nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat FAA. 

Læserbrev: Mediernes dækning af kriminelle udlændinges voldsomme hærgen i Vollsmose, Gellerup og Mjølnerparken med flere har både skab frygt, men også en forståelig vrede i den almindelige danske befolkning.

Men slå nu koldt vand i blodet.

De seneste anslag mod den offentlige ro og orden foregår i Vollsmose, hvor postudbringningen nu må foregå under politibeskyttelse på grund af trusler mod postbudene. En direkte alarm til politiet skal nu sikre postudbringningen.

I Århus oplever politiet en markant stigning af indbrudskriminalitet, angivelig fordi indvandrerbanden Loyal to Familia udvider sit territorium.

Postbudene i Vollsmose stoppede udbringningen af post mandag og tirsdag efter to episoder i forrige uge, trusler mod to bude og indbrud i en postbil. Udbringningen er genoptaget, efter at politiet er gået ind i sagen.

Hindringen af postudbringningen fik flere Venstre-folk til at true med indsættelse af militæret for at sikre udbringningen.

Det sidstnævnte vil dog - situationen til trods - være "at skyde gråspurve med kanoner."

Så galt står det ikke til - endnu.

Politiet har nu to opgaver:

At sikre, at postbudene ikke forulempes og:

Få fængslet gerningsmændene for trusler og overtrædelse af straffelovens paragraf 193, om forstyrrelse af den offentlige postbesørgelse. Den kan give fængslet i ind til seks år.

Så mon dog ikke, at det sætter en stopper for chikanen.

Foreløbig tyder intet på, at angrebene er organiserede.

Debat: Ro på nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce