Debat: Ordentlighed, ja tak


Debat: Ordentlighed, ja tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Inge Meier (efterlønner, tidligere ansat pæd. i kommunalt dagtilbud til voksne handicappede), Haverne 8, Rudkøbing
Billede
Debat FAA. 

Læserbrev: Hatten af for Karen og Rita fra børnehaven Kaptajngården, der stopper deres livsværk, da kravene ikke passer til deres mål og værdier, og de ikke vil gå på kompromis med deres faglighed. Hvor mange vil gøre det samme ?

Tidens krav til dokumentation tager megen tid fra samværet med børnene/de borgere, der har behov for hjælp fra pædagoger. Til hvilken nytte? Jeg tror på, at tillid er langt bedre end kontrol. En person, der vil sit job med aktiviteter, hvor børn/borgere kan deltage, og blive set og hørt og opleve at der er brug for dem, er det optimale, og der hvor udviklingen sker - og det er vel hensigten?

Spørgsmålet er nu, hvad kommunerne, med de nyvalgte byråd, vil tilbyde deres borgere, fortsat/mere dokumentation, eller empatiske, nærværende pædagoger, der er sammen med børnene/borgerne? Jeg er ikke i tvivl om, hvad der er bedst. Hvordan ser arbejdsmiljøet ud ude i den praktiske verden? Er der blevet mere stressende at arbejde med relationer ?

Måske skulle forvaltningerne/beslutningstagerne komme ud i virkeligheden, og opleve den verden, deres beslutninger effektueres i, så der bliver en sammenhæng i de to verdener, der er kommet alt for langt fra hinanden de seneste år. Det virker som, ledelse er noget, der sker langt fra den virkelighed, det handler om, og så er det svært at have tillid til hinanden.

God arbejdslyst til alle. God jul og godt nytår.

Debat: Ordentlighed, ja tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce