Debat: Nyt OUH igen igen


Debat: Nyt OUH igen igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Karsten Uno Petersen, regionsrådsmedlem (S), formand for Innovationsudvalget
Billede
Debat FAA. 

Læserbrev: Jeg har stor respekt for, at den nye konservative regions-spidskandidat, Morten Weiss Pedersen, har behov for at ytre sig i medierne.

Respekten ville dog være noget større, hvis Morten Weiss satte sig ind i fakta om de emner, han skriver om.

Tirsdag den 6/6 skrev han igen om NYT OUH, som han forudså ville blive en skandale på linie med Herlev. Det skulle skyldes, at fire nøglemedarbejdere havde forladt byggeorganisationen.

Samtidig med, at de fire medarbejdere ganske rigtig har forladt byggeorganisationen, er der blevet tilført otte nye medarbejdere, som alle er erfarne og har de kompetencer vi har brug for. Vi er netop nu i færd med af skifte fase, fra projekt til udbud og byggeri. Derfor er der brug for nye og andre kompetencer end vi har haft tidligere. Der er således tale om, at vi har foretaget den trimning og reorganisering af NYT OUH organisationen, som vi meddelte tidligere i år vi ville, så vi er i stand til at klare de krav, som stilles ved en totalentreprise.

Yderligere har vi lavet en aftale med vores tidligere totalrådgiver, MedciOUH, at de stiller nøglemedarbejdere til rådighed i en periode, så vigtig viden ikke går tabt i forbindelse med det kommende udbud.

Der er således tale om, at vi har gjort os klar til den kommende proces med en organisation bemandet med personale, der både har erfaring og de rette kompetencer.

Jeg ser således med fortrøstning og forventning frem til det kommende udbud.

Debat: Nyt OUH igen igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce