Debat: Nej tak


Debat: Nej tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat FAA. 

Læserbrev: Ligesom Mette Marie Hansen ikke tror på julemanden, så tror jeg ikke på hans halvfætter Gud, og jeg bliver ikke stødt over billeder af langskæggede kjortelklædte mænd på en sky.

Til gengæld føler jeg mig bekymret, når MMH skriver i FAA den 24.12.: "Alle bør have en kirke at søge hen til, med sorg og fortvivlelse eller taknemmelighed og glæde". Nej det bør alle ikke. Måske er det en skrivefejl, men måske mener MMH, at alle bør have en mulighed for at besøge en kirke, og det er jo en anden sag.

Jeg har ikke brug for kirke eller religion, men derfor respekterer jeg jo selvfølgelig troendes behov for dette. Det ville være dejligt, hvis jeg, som ikke religiøs, fik samme respekt for mit livssyn.

Ord skaber virkelighed, og at mene at alle bør have en kirke, er for mig at se en begyndelse på en holdning, som meget nemt kan ende med helt anderledes alvorlige bud på, hvordan ikke- eller anderledes troende bør leve. Jeg tror faktisk ikke, at det har været MMH's intention, men der er desværre masser af den slags eksempler i hverdagen.

Glædelig julefest til alle, med ønsket om, at vi vil anerkende hinandens ret til at tro, eller ikke tro, på dette eller hint.

Debat: Nej tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce