Debat: Metoo er godt


Debat: Metoo er godt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Keld Mølsted, Bjørnøvej 37, Svendborg
Tim Kildeborg Jensen
Debat FAA. 

Læserbrev: Det er godt, at der bliver kastet lys over alle de forulempelser, som specielt unge kvinder bliver udsat for. Det er især inden for film, teater og andre kunstneriske områder, at der er afsløret problemer. Der er dog også en risiko for, at nogen, der er vraget til en rolle eller et job, kan bruge metoo til at hævne sig på en, der er skyld i, at man ikke fik den ønskede position.

For et par år siden var det pædofili, der var det store tema. Alle husker sikkert Mads Mikkelsen i filmen Jagten, hvor han uretmæssigt bliver anklaget for at have forgrebet sig på et barn. Er sådan en mistanke først fremsat, vil det klæbe til den anklagede, også selvom vedkommende bliver renset.

Jeg har selv været lærer og skoleleder, og ind imellem kan jeg få den tanke, om en kollega eller en elev har oplevet en eller anden berøring eller replik som forulempende, uden at jeg selv har været klar over det.

Så min bøn til alle, der anklager en person for seksuelle forulempelse: Kom frem med jeres oplevelser, men tænk også på, at det kan være stigmatiserende at blive udsat for en falsk anklage.

Debat: Metoo er godt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce