Debat: Landbrug og miljø hånd i hånd


Debat: Landbrug og miljø hånd i hånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Erling Bonnesen, medlem af Folketinget for Venstre, miljø- og fødevareordfører, Kløverbakken 12, Broby
Michael Bager/Scanpix Denmark
Debat FAA. 

Læserbrev: Målrettet miljøregulering og den nye teknologi i fremtidens præcisionslandbrug skal sikre fremtidens landbrug og fødevareproduktion samtidig med at vi passer godt på miljø, naturen og drikkevandet.

Med målrettet miljøregulering sætter vi ind med ekstra miljøtiltag, der hvor der er behov for det.

Med en rivende teknologisk udvikling, også med inddragelse af droner, satellitfotos og robotter udvikles i disse år fremtidens præcisionslandbrug med ny præcisionsteknologi, der for eksempel kan udføre præcisionsgødskning, der doserer gødning forskelligt efter behov og præcisionssprøjtning, der kun går efter at ramme det ukrudt der skal bekæmpes.

Landbruget er også godt med på den grønne bølge. For eksempel biogas udbygges godt i disse år. Energipil og switchgrass er eksempler på afgrøder, der måske kan udvikles til energi- og bioformål.

Landbrug og miljø er ikke hinandens modsætninger. Stop den falske modsætning. Vi vil alle have rent vand i hanerne, godt miljø og god natur. Landbrug og miljø går hånd i hånd. Det er win-win for hele Danmark.

Stor fødevareeksport af danske kvalitetsfødevarer, der efterspørges over store dele af verden og stigende eksport af danske miljøteknologiløsninger sikrer mange danske arbejdspladser.

Debat: Landbrug og miljø hånd i hånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce