Debat: Læserbrev med rettelser


Debat: Læserbrev med rettelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Sten Lolk Larsen, Høje Bøge Vej 52 C, Svendborg
Roland Petersen
Debat FAA. 

Læserbrev: En journalist fra Fyns Amts Avis, der leger madanmelder, er ikke et troværdigt vidne, som vi læsere skal bedømme Restaurant Svendborgsunds kvaliteter på. Fyns Amts Avis burde beklage, at de bringer en subjektiv journalists oplevelser, som en anmeldelse andre bør tage til indtægt for et besøg på "Sundet".

Alene den arrogante slutbemærkning om de (journalisten og hendes mand) kunne lave det bedre selv, siger meget mere om journalistens selvfedhed, end om hendes smagløse smagsløg. Og hun burde i stedet have skrevet, at hun spiste med god smag i munden, fordi Svendborgsund har overenskomstdækket deres ansatte med 3F.

Min subjektive anmeldelse er, at når jeg kommer på besøg på "Sundet", har jeg altid en god smag i munden. Derfor hermed min anbefaling til at besøge Restaurant Svendborgsund. Også for ansattes skyld.

Svar:

Kære Sten,

en anmeldelse er netop en subjektiv beskrivelse af en - i dette tilfælde - madoplevelse. Anmelderen beskriver den personlige oplevelse, denne har haft. Det sker naturligvis ud fra lødige og relevante kriterier. Det står enhver frit for at være uenig såvel som enig med anmelderen og give sin mening til kende.

mvh.

David Bernicken, redaktionschef, Fyns Amts Avis

Debat: Læserbrev med rettelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce