Debat: Læs igen, Anker Nielsen


Debat: Læs igen, Anker Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


John Jensen, Sanddalsvænget 10B, Svendborg
Andreas Bastiansen
Debat FAA. 

Læserbrev: Tirsdag klokken 06.30 ringede min mor, som grinende sagde: "G'morn min nuttede søn, er tossen fra Bagenkop blevet komplet idiot og har forelsket sig i dig, meget har du været, men sgu aldrig nuttekær?"

Hun hentydede til et læserbrev i FAA med overskriften "Nuttekære John" forfattet af nonsensskribenten Anker Nielsen.

Nielsens stærke side er ikke at læse og forstå og grundet disse manglende færdigheder, har han tidligere kaldt mig en perfid hyler uden viden, erfaring og overblik, en eklatant og bevidst rabiat løgner, der udøser min perfide dårlige ånde over sagesløse mennesker i nød. Ifølge Nielsen er det en besættelse for mig at anvende usandheder som argument og er i øvrigt en notorisk menneskesky debattør. Desuden er jeg en plattenslager, som tilsviner, mistænkeliggør og kloger mig på baggrund af løgn og fusk.

Anker Nielsen skriver, at undertegnede i et læserbrev 9. juni påstår nogle uhyrligheder, som han mener, jeg får vanskeligt ved at dokumentere.

Igen, igen har Nielsen misforstået, hvad jeg skriver, så jeg prøver, for Nielsens forståelse, at citere fra omtalte læserbrev: "Denne her er vist heller ikke svær; jeg tror, at prygelknaben Ullemose alt for mange gange, i bedste mening, har talt med FAA's journalister om forskellige emner, og når hun næste dag har set det på tryk, har det været uigenkendeligt."

Nielsen må lære, at en forudsætning for at svare på læserbreve er, at han forstår hvad der bliver skrevet, at kalde andre for "nuttekær", løgnhals eller manipulator, har intet med debat at gøre, men er blot dårlig ånde, for at bruge Nielsens sprog.

Lige en skuffelse til Nielsen - jeg fortsætter med at skrive læserbreve i FAA, internettet har jeg helt droppet, mængden af skrivende idioter er ganske enkelt for høj. På debatsiderne er der trods alt en redaktør til at sortere de største fjolser fra, selvom jeg i mange tilfælde mener, at dørslaget har for små huller, er der tydeligvis ret store huller, når det ikke er flygtninge og indvandrere, men en nationalkonservativ, der omtales negativt.

Hermed lukker vi det verbale sværdslag mellem Anker Nielsen og John Jensen for denne gang.

Mvh

David Bernicken

Debatredaktør

Debat: Læs igen, Anker Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce