Debat: Klip i avisen og gem udklippet


Debat: Klip i avisen og gem udklippet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Anker Nielsen, Havnegade 7, Bagenkop
Billede
Debat FAA. 

Læserbrev: Kære læsere af Fyns Amts Avis.

Normalt ville jeg ikke drømme om at blande mig i, hvad I gør ved jeres avis, når I har læst den. Det tillader jeg mig at blande mig i nu. Det drejer sig om dagens avis af 22. februar.

Slå op på side 18 - debatsiden. Fat en saks. Klip den fremragende klumme "Kan jeg få verdens bedste behandling?" ud. Gem den. Brug eventuelt et par kroner på at få den sat i glas og ramme. Så kan den anvendes som gave til en eller anden leder i vort sundhedsvæsen ved passende lejlighed.

Læge Iza Alfredsen fra Ærø rammer hovedet på sømmet i et hug. Både sagligt og fagligt. Synspunkterne er eminent fremført og beskriver med skønne metaforer som pølsefabrik, gøgeunger, ædetrug og potensforlænger, hvor forfærdeligt det står til. Dette vel at mærke uden at seriøsiteten lider under det. Tværtimod.

Klummen beretter for os læsere let forståeligt og logisk sammenhængende, hvorfor millioner og atter millioner i sundhedsvæsnet forsvinder op i den blå luft. Uden at fem flade ører af disse mange millioner kommer de syge til gavn. Mon ikke mange af os har gået med en fornemmelse af, at noget er helt galt i dette syge væsen?

Nu har Iza Alfredsen givet os vished. Jeg håber inderligt, at mange ledere rundt omkring i de luksuriøst udstyrede kontorlokaler har så røde ører, at de skal have lægebehandling for forbrændinger sammesteds.

Debat: Klip i avisen og gem udklippet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce