Debat: Kære ambassadører og statsledere


Debat: Kære ambassadører og statsledere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Lars Kristensen, Højgårdsvej 7, Vester Skerninge
Billede
Debat FAA. 

Læserbrev: ... af USA, Kina, Rusland, EU, Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Nordkorea, Japan, Sydkorea, Indien, Pakistan, Indonesien, Saudi Arabien, Syrien, Israel, Iran, Argentina, Brasilien og Venezuela.

Jeg kunne sætte endnu flere på listen, men nøjes med jer. Jeg er et politisk og religiøst ubetydeligt menneske, hvorfor jeg derfor ydmygt henvender mig til jer. Jeres indbyrdes stridigheder og uoverensstemmelser gør den levende og menneskelige verden usikker og farefuld. Jeg vil derfor gerne, på denne mest ydmyge, menneskevenlige og -kærlige måde, opfordre jer til at træde tre skridt tilbage og lytte til, hvad jeg her vil sige til jer.

Det er på tide, at I træder i karakter, ikke som politiske, religiøse og øverste militære ledere, derimod i karakter, som de levende, livgivende og livsbekræftende mennesker, I er. Vi mennesker har i årtusinder ladet os blive forført og vildledt af politiske og religiøse drejebøger, som er blevet og fortsat bliver brugt til at forme menneskelivet, på en sådan måde, at vi mennesker bliver brikker i et politisk, religiøst og økonomisk spil om magten over os mennesker.

Det er på tide at vi mennesker - os, de levende mennesker - bliver frie af vores ideologiske trældom og begynder at give hinanden en hjælpende hånd, nu når den levende verden - naturen - er ved at fremvise handlemåder, klimaforværringen, vi som mennesker på ingen måde vil kunne få styringen over.

Vi mennesker skulle lægge vores ideologiske roller og masker fra os og stoppe det ideologiske magtspil, der i årtusinder har sat menneskets verden i brand med død og ødelæggelse til følge.

Kan I stå samlet frem, som de levende, livgivende og livsbekræftende mennesker I er, stå hånd i hånd med hinanden og i fællesskab sige disse få ord: "Vi vil livet, sammen med alle andre mennesker - her på Jorden, Livets Planet".

Vi mennesker, her på Jorden, har brug for en fælles hjælpende hånd og samtidig også brug for et globalt redningsberedskab, netop fordi fremtidens katastrofer ikke bliver mindre, de bliver derimod større, og nogle vil blive ekstremt store.

Selve det globale klima vil være det, der sætter vores, menneskehedens fællesskab, på en stor prøve, og den kan kun løses ved, at vi træder i karakter som værende de mennesker, vi er - levende, livgivende og livsbekræftende mennesker.

Kan og vil I det, vil I være med, sammen med resten af menneskeheden, være dem der komme til at se en ny og bedre verden komme til syne?

En verden der er til for os mennesker og for Livet her på Jorden, Livets Planet, og vi vil sammen se den verden, der er til for de politiske og religiøse drejebøgers spil, om magten over os mennesker, svinde ind og forsvinde.

Vi er alle livets børn, så lad os dog i fællesskab træde i karakter som disse og ikke som brikker i det ideologiske spil om magt over os mennesker.

Længe leve du livets barn, for du er ikke noget skarn.

Debat: Kære ambassadører og statsledere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce