Debat: Jeg havde næsten glemt dig, hr. Stærmose


Debat: Jeg havde næsten glemt dig, hr. Stærmose

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


John Jensen, Sanddalsvænget 10 B, Svendborg
Katrine Becher Damkjær
Debat FAA. 

Læserbrev: Jeg havde næsten glemt, at han eksisterede, politiske nuller glider heldigvis ud i mørket, men efter at have optaget en siddeplads i byrådssalen og været anonym i fire år, mener hr. Henning Duvier Stærmose at hans tidligere parti, Dansk Folkeparti, byrådsmedlem Dorthe Ullemose og DF's vælgere lige skal have en varm afskedshilsen.

Hr. Stærmose er med otteogtres personlige stemmer til byrådsvalget ikke den store stemmesluger, men et godt valg til Jens Munk og Dorthe Ullemose trak ham med ind i byrådet, hvor han ikke havde siddet mange dage, før han kvitterede for taburetten ved at sætte hele partiapparatet i gang og forsøgte at få Munk ekskluderet fra DF.

Kort efter det mislykkede kupforsøg mod Munk, blev rammerne for det selvudnævnte politiske genis ego sandsynligvis for snævre i DF, og han fortsatte i byrådet som løsgænger.

Nu er der gået næsten fire år, og man hører kun fra Stærmose, når han på den ene eller anden måde vil fortælle om, hvilken slet person Dorthe Ullemose er, eller om hendes gøren og laden på det politiske område, som ifølge Stærmose er under al kritik, og det er blevet til en del misytringer i de forløbne fire år. Jeg er holdt op med at undre mig og regner med at alt brokket skyldes almindelig misundelse på grund af hans ringe stemmetal til valget, utilfredshed med DF som ikke satte særlig stor pris på hans geni, og vælgerne som ikke stemte på ham.  

Stærmose skriver i et FAA læserbrev dem 31. maj: "Der er fortsat og kommer fortsat nye medlemmer til Dansk Folkeparti, som ikke er, og aldrig nogensinde bliver, stuerene".

Jeg er meget nysgerrig, hr. Stærmose. Hvem er disse mennesker, og hvor har du den viden fra? Har du eventuelt en liste? Dem, du kalder og Poul Nyrup kaldte, ikke stuerene, fortjener at blive hædret, de har trods alt været med til at forme den nødvendige flygtninge- og indvandrerpolitik, store dele af befolkningen tilslutter sig i dag.

Debat: Jeg havde næsten glemt dig, hr. Stærmose

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce