Debat: Intet nyt under solen


Debat: Intet nyt under solen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


John Jensen, Sanddalsvænget 10 B, Svendborg
Andreas Bastiansen
Debat FAA. 

Læserbrev: I 2015 mente Anker Nielsen, Bagenkop, at han og jeg havde en debat kørende i FAA, hvad vi absolut ikke havde. Nielsen gik helt op i limningen over nogle udtalelser, han påstod, undertegnede havde fremsat i et læserbrev i FAA. Dette havde selvfølgelig ikke grobund i virkeligheden, men var et produkt af Nielsens fantasi, og da jeg høfligt bad ham dokumentere sine påstande, blæste låget af Nielsen, og ildelugtende snavs i store mængder væltede ud af hans indre skraldespand.

Polishen var helt væk. Ifølge Nielsen fra Bagenkop var jeg en perfid hyler og havde hverken viden erfaring eller overblik, jeg var en eklatant og bevidst rabiat løgner og udøste min perfide dårlige ånde over sagesløse mennesker. Det var en besættelse for mig at anvende usandheder som argument og var i øvrigt en notorisk menneskesky debattør. Jeg var en plattenslager, som tilsvinede og mistænkeliggjorde, og i øvrigt var jeg en af Ullemoses barnepiger, som klogede sig på baggrund af løgn, fusk og ammestuesnak. Ja, og for øvrigt var mine udtalelser foragt for fædrelandet!

Den 11. januar 2018 har Anker Nielsen et læserbrev i FAA under overskriften "En alvorlig beskyldning" som indledes med "Kære John Jensen", og slutter med "Godt nytår, John Jensen".

Min første tanke var "Hvad har denne nonsensskribent nu gang i"?

Der er intet nyt under solen, han mener, at et uhjælpeligt læserbrev forfattet af ham selv, skulle have fået undertegnede til at skifte mening, og i øvrigt mener han, at det er alvorlige beskyldninger mod FAA, når jeg i et læserbrev skriver at "chikanerne fra debatredaktionen, efter min mening, ødelægger enhver debatlyst med forbud mod almindelige ord, sætninger og holdninger."

Du er naiv Hr. Anker Nielsen, hvis du tror, at debatten er fri i FAA, hadskribenter, som den højrøde forfatteren Carsten Jensen boltrer sig lystigt på avisens sider, men almindelig fornuft stemples som racisme, chikane og meget andet.

Kære mig her og der, jeg gider dig ikke Anker Nielsen.

Debat: Intet nyt under solen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce