Debat: Hvilke visioner har Rasmus Drabe mon


Debat: Hvilke visioner har Rasmus Drabe mon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Dorthe Ullemose, DF, Skårupøre Strandvej 100, Skårup
Katrine Becher Damkjær
Debat FAA. 

Læserbrev: Dansk Folkeparti er fuldstændig enig med Rasmus Drabe SF i, at der skal ryddes op i skat. Derfor har Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti udsendt en pressemeddelelse om, at skat skal kulegraves. Vi har sammen opfordret regeringen til hurtigst muligt, at nedsætte en undersøgelseskommission. 

Hvad har SF selv gjort? Det er da underligt, at Rasmus Drabe fortæller her i FAA, hvad DF skal gøre.

Kan vi ikke høre lidt om, hvad SF har af visioner for kommunen, og hvad han selv vil, nu hvor han stiller op som kandidat til byrådet?

Det er meget sjældent, at Rasmus Drabe skriver læserbreve uden, at han nævner DF. 

Jeg kan også forstå på Drabe, at han ikke ser nogen problemer i de svimlende udgifter kommunen har på til flygtninge/migranter. Kan vi ikke høre lidt om, hvor SF vil finde pengene?

Rasmus Drabe har nemlig fuldstændig ret i, at DF ikke vil bruge milliardudgifter til velfærdsmigranter. Og i Svendborg Kommune vil vi ikke give mere end lovgivningen siger.

Vi vil først og fremmest hjælpe vores egne borgere i kommunen. Kernevelfærden er under pres i Svendborg Kommune, og det kræver økonomisk ansvarlighed at få den rettet op. Derfor er en af knapperne, vi kan skrue på nemlig udgifterne til flygtninge. Vi mener ikke, at integration er en kommunal opgave. Flygtninge skal hjælpes i nærområderne og velfærdsmigranter skal sendes hjem. Men eftersom vi ikke har flertal for det i Folketinget, så skal Svendborg Kommune være bedre til at få flygtninge i arbejde.

Det kan ikke være rigtigt, at Svendborgs ghettoområde står som nummer et i hele landet, hvor over halvdelen af beboerne står udenfor arbejdsmarkedet. Det har DF forudset i flere år, men det kan være Rasmus Drabe har en løsning på det.

Debat: Hvilke visioner har Rasmus Drabe mon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce