Debat: Hvad bilder socialdemokraterne sig ind?


Debat: Hvad bilder socialdemokraterne sig ind?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Lonnie Jensen, Hovvej 11, Oure
Billede
Debat FAA. 

Læserbrev: Jeg ved ikke, om det er forstemmende eller morsomt at læse FAA's artikel om Skattecentret Svendborg, at de lokale socialdemokrater er vrede over, at man ikke fik en styrelse til Svendborg, men kun bevarede 100 arbejdspladser?

Hvad i alverden bilder de sig ind? Hvem tog beslutningen om nedlukningen og ihærdigt har stået på at nedlægge centret?

Hvem var det, der også gjorde sig kloge og morsomme på regeringens planer om udflytning af arbejdspladser? Hvem var det, der lavede alle mulige beregninger på, hvorfor det aldrig kunne betale sig at flytte disse - må man forstå - højt kvalificerede arbejdspladser ud til det provinsielle? Svaret står bøjet i neon: Socialdemokraterne - både lokalt og nationalt.

Nu er de så vrede over, at Svendborg ikke fik en styrelse, der aldrig har været på tale og for dem, som husker bare et lille år tilbage, blev Middelfart udpeget til det centrale center for Skat Syddanmark i 1. del af udflytningsplanen. Folk ansættes, passende lokaler fundet osv. Det ville da være helt hul i hovedet at ændre på det nu - og lur mig om ikke også socialdemokraterne ville have beklaget sig over dette ressourcespild.

Socialdemokraterne har stået for den ene nedlukning efter den anden, mest berømt er nok Sygehuset i Svendborg, som også her blev reddet af de borgerlige.

Lokalt har Socialdemokratiet kun stået for nedlukninger og blokeringer for al udvikling, både kommunalt og for private og fremstået visionsløse - og så tillader de sig at være vrede over redningen af 100 arbejdspladser?

Debat: Hvad bilder socialdemokraterne sig ind?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce