Debat: Handling bag ordene


Debat: Handling bag ordene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Dorthe Ullemose, medlem af Folketinget og Svendborg Byråd for Dansk Folkeparti, Skårupøre Strandvej 100, Skårup
Michael Bager
Debat FAA. 

Læserbrev: I Dansk Folkeparti glæder vi os over, at Socialdemokratiet har indset, at deres udlændingepolitik de seneste mange år har været forfejlet. Socialdemokratiet er kommet til den erkendelse, at den skade, de har påført Danmark gennem årene med deres uansvarlige udlændingepolitik, nu skal udbedres markant.

Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen udråber nu ikke-vestlig indvandring til den største udfordring for Danmark. Akkurat som DF har sagt i mange år, og som er en udfordring, vi stadigvæk ser som den største.

Socialdemokratiet foreslår konkret et stop for asylsøgning i Danmark, og at der skal indføres et loft over hvor mange, der kan få familiesammenføring. Endvidere ønsker S, at de, der står udenfor arbejdsmarkedet, skal yde til samfundet ved at være i beskæftigelse 37 timer om ugen.

Mange af forslagene DF har tidligere fremført i Folketinget, men de er blevet stemt ned af S. Hvis endelig Socialdemokratiet denne gang mener det, de siger, så er det svært for os i DF at få hænderne ned.

Dansk Folkeparti kæmper hver eneste dag for at begrænse tilstrømningen til Danmark især set i lyset af finansministeriet seneste analyse, som viser, at ikke-vestlig indvandring belaster offentlige kasser med 36 milliarder kroner i 2015. Penge, som i stedet for bør kanaliseres til vores ældre, sygehuse og børn.

Men der skal handling bag ordene. DF vil se handling nu og ikke bare ord fra Socialdemokratiets og Venstres side. Vi har ikke råd til at vente til efter et valg. Ikke mere valgflæsk - vi vil se handling.

Debat: Handling bag ordene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce