Debat: Hadefuld leder i Fyns Amts Avis


Debat: Hadefuld leder i Fyns Amts Avis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Erik Dagø, Grønnegade 40, Troense
Michael Nørgaard
Debat FAA. 

Læserbrev: Det var dog en hadefuld leder, chefredaktør Carsten Olsen lagde navn til i FAA 24. februar med overskriften "Der må være grænser" med adresse til landets næststørste parti og dets hundredetusinde vælgere inklusiv mig, der siger "Danmark først".

Det vidner om, at du intet har lært, Carsten Olsen, siden du; dit parti SF, din formand og guru, Gert Petersen, badede jer i de røde flag, som smældede for en forkert sag og så meget, at jeg i min telefonavis "Den Frie Stemme" altid ved valg sagde: "Valget er let - stem modsat SF's pest".

Dit parti er nu ingenting, og Villy Søvndal er endt i muddergrøften, fordi jeres politik er forkert. Du bliver ved med at kalde partier, der ønsker stramninger fremmedfjendske. Hvorfor gør du dét?

Og du skoser TV2 for at vise, at somaliske kvinder hverken kan dansk eller arbejde i det samfund, der forsørger dem. Du kom helt op i det røde felt, da Dansk Folkeparti på Facebook stillede spørgsmålet, om de pågældende somaliske kvinder er en berigelse eller en byrde. I din afmagt tvivler du på rigtigheden af tv-udsendelsen, selvom billeder normalt ikke lyver. Vi andre stiller til gengæld spørgsmål til din lødighed.

Du er også forarget over udtalelsen om "ikke at tage IS-fanger", som er den rigtige formulering. Hvis kurdere, irakere, syrere, russere og andre havde taget IS-fanger under kampene, ville der havde været kæmpelejre svært bevogtet rundt om med IS-krigsfanger, der som dem på Guantanamo-lejren ikke kan vende tilbage til et normalt liv mellem normale mennesker. De vil jo også hellere være martyrer og op til alle jomfruerne i "deres himmel". Desuden ville det jo krænke deres menneskerettighed at sætte dem i fængsel. Ville du og andre nok også påstå?

Et godt råd til dig, Carsten Olsen, er at indse, at din og SF's tid er omme. Verden går stadig videre, og befolkningen kan med egne øjne se, hvad der foregår. Pressen stoler de heller ikke på. Den har nemlig også spillet fallit i fremmed-spørgsmålet.

SVAR: Jeg har ikke og har aldrig haft nogen tilknytning til SF, ligesom jeg ikke har og aldrig har haft tilknytning til noget andet politisk parti i øvrigt.

Hvad tv-indslaget om den somaliske kvindeforening i Vollsmose angår, har TV2 erkendt, at der ikke var dokumentation for dets påstand om, at ingen af de 11 kvinder, der blev spurgt ved håndsoprækning, taler dansk.

Carsten Olsen

Chefredaktør

Debat: Hadefuld leder i Fyns Amts Avis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce